دنیای‌اقتصاد- رشد قیمت‌ها در بازار تجهیزات منجر به کاهش تقاضا برای این کالاها شده است.
براساس اعلام فعالان بازار، طی ماه‌های اخیر رشد قیمت تجهیزات شبکه که بنا به دلایلی چون رشد هزینه‌های واردات، نوسانات نرخ ارز و رشد جهانی قیمت‌ها رخ داده است بر کاهش تقاضا برای این کالاها دامن زده است.

به گفته تاجدینی یکی از فعالان بازار این کالاها، میزان تقاضا برای تجهیزات شبکه در حد ناچیزی است و می‌توان گفت میزان تقاضا نسبت به سال گذشته در حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.
وی گفت: رشد قیمت‌ها که به دلیل سخت شدن شرایط واردات این کالا و رشد جهانی قیمت‌ها صورت گرفته است، باعث شده میزان تقاضا برای این کالاها کاهش شدیدی یابد. وی میزان رشد قیمت را طی ماه‌های اخیر در حدود ۱۵تا 20 درصد اعلام کرد.
صانعی یکی دیگر از فعالان بازار هم با بیان این مطلب که در حال حاضر بازار تحت تاثیر شدید نوسانات نرخ ارز قرار دارد، گفت: با توجه به رشد قیمت‌ها در بازار این کالا، شاهد عرضه نمونه‌های قاچاق در بازار هستیم.
آنها در مورد پرفروش‌های بازار این کالاها نیز می‌گویند، نمی‌توان رده بندی مشخصی از برندهای پرفروش تجهیزات شبکه داشت. زیرا هر برندی در یک حوزه کاری پرفروش است. به‌عنوان مثال برند D-link که عنوان پرفروش بازار را یدک می‌کشد، در زمینه شبکه‌های داخلی جزو پرفروش‌ها است.
به هر حال بر اساس گزارش باشگاه فعالان آی سی تی، در بازار تجهیزات شبکه در حال حاضر برند D-LINK در رتبه نخست بازار ایستاده است. سهم محبوبیت این برند در بازار در هفته سوم تیر ماه سال جاری در حدود ۵/۳۳درصد بوده است که این میزان محبوبیت در مقایسه با هفته سوم دی ماه سال ۱۳۹۰ رشد داشته است.چرا که سهم محبوبیت این برند در دی ماه سال گذشته در حدود۷/۲۸درصد بوده است.
پس از این برند هم TP-LINK در رتبه دوم محبوب‌های بازار تجهیزات شبکه ایستاده است. سهم محبوبیت این برند در هفته سوم تیرماه سال‌جاری 7/22 درصد بوده است. برند LINKSYS هم با سهم محبوبیت 2/17 درصد در رده سوم محبوب‌های بازار تجهیزات شبکه ایستاده است.
SMC هم با کسب سهم محبوبیت ۶/۸ درصد در رده چهارم محبوب‌های بازار تجهیزات شبکه ایستاده است.