نمایشگاه‌های تخصصی هر رشته، آینه تحرک و تلاش و فعالیت‌های موجود در آن رشته هستند و الکامپ نیز از همین منظر، مهم‌ترین نمایشگاه قلمرو ICT ما است. نصرالله جهانگرد، دبیر پیشین شورای عالی اطلاع‌رسانی در گفت‌وگو با ستاد خبری نمایشگاه الکامپ شانزدهم با ذکر این نکته افزود: به رغم افت و خیزهایی که الکامپ در برخی مقاطع داشته است، نمایشگاه جایگزین دیگری در کشور نداشته و ندارد. جهانگرد در زمینه برگزاری نمایشگاه توسط صنف گفت: از جهت اجرایی، وقتی اداره یک نمایشگاه به دست صنف مربوط به آن سپرده می‌شود، با حسن انتخاب و اعتماد اهالی آن صنف مواجه می‌شود که این مساله طبعا گرما و رونق نمایشگاه را در پی خواهد داشت. وی افزود: در سال‌های گذشته، هرگاه واگذاری این امر به صنف می‌شد، افزایش سطح کمی و کیفی نمایشگاه را شاهد بودیم؛ ضمن اینکه دستگاه‌های دولتی نیز با فراغت از امر تصدی‌گری، به وظایف اصلی خود می‌رسیدند، اما اگر در این تعامل بین دستگاه‌های دولتی و صنف، اختلالی ایجاد می‌شد، این صنعت نیز کم و بیش دچار رکود می‌شد. دبیر سابق شورای عالی اطلاع‌رسانی گفت: شخصا معتقدم ظرفیت و توانمندی شرکت‌های ایرانی در سطح منطقه، اول است، منتها باید فرصت و امکان بروز آن توسط دستگاه‌ها و تصمیم‌گیران فراهم شود که در این صورت با رونق کسب و کار، عملا به درآمد و ثروت ملی افزوده می‌شود؛ اما اگر بسترها و زمینه‌های لازم برای شکوفایی این توانمندی‌ها از سوی سیاست‌گذاران فراهم نشود، این ظرفیت‌ها پراکنده می‌شود و به خارج از کشورمان منتقل می‌گردد.

خدمات حضوری ثبت احوال پست و تلفن همراه در الکامپ

رییس کانون دفاتر خدمات ارتباطی کشور از ارائه خدمات مربوط به ثبت احوال، پست، تلفن ثابت و موبایل در نمایشگاه الکامپ ۲۰۱۰ خبر داد و گفت: مذاکراتی نیز با شرکت ارتباطات سیار انجام شده که بحث پرداخت موبایل - موبایل پیمنت - نیز به عنوان سرویس جدید در این نمایشگاه ارائه شود.

علی فلاح حقیقی با اشاره به حضور کانون دفاتر خدمات ارتباطی در سالن دولت الکترونیک شانزدهمین نمایشگاه الکامپ در فضایی بالغ بر ۳۳ متر مربع گفت: فروش بلیت اتوبوس بین شهری که به‌تازگی در دفاتر خدمات ارتباطی نیز انجام می‌شود از دیگر خدماتی است که در این غرفه ارائه می‌شود و مردم می‌توانند با مراجعه به کانتر مربوطه، بلیت مورد نظر خود را تهیه کرده و مبدا و مقصد خود را در دفتر به علاوه صندلی مورد نظرشان انتخاب کنند.