مدیر عامل شرکت مخابرات ایران درباره احتمال افزایش قیمت مکالمات تلفن همراه گفت: بحث تعرفه تلفن همراه به نوعی به قیمت‌ پالس وابسته است و باید افزایش آن با کار کارشناسی و بررسی صورت گیرد، ولی طبیعی است که افزایش آن به میزان افزایش تعرفه تلفن ثابت نخواهد بود. صابر فیضی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره احتمال افزایش تعرفه مکالمات تلفن گفت: این موضوع هنوز قطعی نشده است، اما در بحث تلفن ثابت باید این تعرفه را با دنیا مقایسه کنیم که در قیاس با کشورهای دیگر و با توجه به تورم هر ساله و قیمت تمام شده، تعرفه تلفن ثابت در کشورمان بسیار پایین است، اما هنوز موضوعی در این زمینه مشخص و مطرح نشده است. وی گفت: اصولی که باید از برنامه پنج ساله سوم توسعه انجام می‌شد که سالانه افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تلفن ثابت داشته باشیم، انجام نشد، یعنی تقریبا از سال ۸۴ که اتمام برنامه پنج ساله سوم و شروع برنامه پنج ساله چهارم بود، این افزایش ۱۰ درصدی سالانه اعمال نشده است. او با بیان این که هنوز هیچ تعرفه مخابراتی افزایش پیدا نکرده، گفت: تعرفه تلفن‌همراه و به‌ویژه تلفن ثابت در حال حاضر تعرفه معقولی نبوده و می‌توان گفت پایین است.

افتتاح خط تولید BTS کارخانجات مخابراتی ایران

خط تولید انبوه تجهیزات ایستگاه اصلی فرستنده و گیرنده(BTS )کارخانجات مخابراتی ایران در شیراز افتتاح شد. این خط تولید پیرو مصوبه شورای اقتصاد در سال ۸۵ مبنی بر طراحی و تولید تجهیزات مخابراتی در راستای توسعه شبکه ارتباطات سیار کشور، با همکاری تولیدکنندگان و متخصصان داخلی و وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و صنایع و معادن بالاخره بعد از سه سال در بخش انبوه راه‌اندازی شد. پیش از این قرارداد طراحی و تولید تجهیزات اصلی و یونیت‌های یدکی موردنیاز توسعه شبکه BSS ارتباطات سیار کشور به ظرفیت۶ میلیون خط تلفن همراه به ارزش ۱۶۸ میلیارد تومان بین شرکت ارتباطات سیار و شرکت ITMC به عنوان نماینده کنسرسیوم امضا شده بود.

براساس همان قرارداد بخش تولید تجهیزات BTS به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان به شرکت کارخانجات مخابراتی ایران واگذار شده بود که با تلاش متخصصان این شرکت، خطوط تولید تست این محصول راه‌اندازی شد.

بعد از اجرای موفقیت مرحله پایلوت از طرح تولید تجهیزات یاد شده و اخذ تائیدیه‌های لازم، هم‌اینک خط تولید انبوه این محصول با ایجاد اشتغال برای ۷۰۰ نفر نیروی انسانی متخصص ماهر و نیمه ماهر راه‌اندازی شده است.