موبایل ایرانی
تهیه نرمافزار نظارت بر عملکرد مالی اپراتورها
مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و نوسازی و تحول اداری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: کار کارشناسی سیستم نرمافزاری به منظور نظارت بر عملکرد مالی اپراتورها و شرکتهایی که از ما پروانه دریافت میکنند در حال انجام است.
محمد محرابی در گفتوگو با ایسنا، گفت: یکی از وظایف و فعالیتهای مهم ما نظارت است که در این زمینه نظارت بر عملکرد مالی اپراتورها از جمله اپراتور اول (شرکت ارتباطات سیار ایران) و اپراتور دوم (ایرانسل) را داریم.
وی افزود: همچنین نظارت بر عملکرد شرکتهای خصوصی و شرکتهای ندا نیز از جمله وظایف ما است که در این زمینه سیستم نرمافزاری در حال تهیه داریم که به واسطه آن سیستم مالی اپراتورها، شرکتهای ندا (PAP) و دیگر جاهایی که نظارت مالی آنها به عهده ما است به سازمان ما لینک میشود.
او با بیان این که کار کارشناسی این پروژه در حال انجام است، ابراز کرد: در آینده نزدیک سیستم بیلینگ شرکت ارتباطات سیار ایران و همچنین سیستم مالی شرکتهای ندا یا شرکتهایی که پروانه دارند نیز به این سیستم لینک میشود و از طریق آن کار نظارت مالی را انجام میدهیم.
احتمال ساخت مجدد گوشی توسط یکی از تولیدکنندگان
مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران از شروع به کار خط تولید مجدد گوشیهای «آیتیامسی» خبر داد.
محمدابراهیم مطلع در گفتوگو با موبنا اظهار کرد: آیتیامسی با برطرف شدن چالشهای پیش رو، تولید خود را در زمینه گوشی تلفن همراه ادامه میدهد.
وی با اشاره به زیرساختهای بازار و مقررات تدوین شده در این زمینه گفت: تعرفه گوشی تلفن همراه، گستردگی قاچاق و ارائه تسهیلات از سوی وزارت صنایع از جمله مواردی است که میتواند به تولید مجدد گوشی در کشور کمک کند.
وی تصریح کرد: در صورت محقق نشدن شرایط مناسب برای تولید، احتمال اخذ نمایندگی یک برند جهانی برای واردات گوشی تلفن همراه وجود دارد.
این در حالی است که مدیرعامل شرکت کارخانجات مخابراتی ایران یک ماه پیش اعلام کرده بود که به دلیل عدم شرایط مناسب تولید و مشکلات پیش رو فعالیت تولید گوشیهای آیتیام سی در بازار را متوقف کرده است.
قرار بود با توافق وزارت صنایع با شرکتهای داخلی از جمله itmc و نیمههادی عماد و افزایش تعرفه واردات، شرایط برای تولید گوشی ملی فراهم شود که با گذشت چند سال از اتخاذ این تصمیم این امر محقق نشده است.
سالانه برای حدود ۱۵میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه در ایران تقاضا وجود دارد که با وجود اعمال تعرفه ۲۸درصدی بر واردات این محصول حتی یکدرصد این نیاز نیز در داخل کشور تولید نمیشود و به اعتقاد بسیاری از دستاندرکاران، حدود ۹۰درصد نیاز این بازار بدون پرداخت عوارض و تعرفههای گمرکی وارد میشود.
ارسال نظر