موبایل ایرانی
تشکیل کارگروهی برای تصمیمگیری در مورد اپراتور سوم
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آخرین اطلاعات حاکی است برندگان اول و دوم مزایده اپراتور سوم تلفن همراه کنار گذاشته شدهاند، گفت: مسوولان وزارت ارتباطات به دنبال راه حل جایگزینی برای این موضوع هستند.
علیاصغر یوسفنژاد در گفتوگو با «ایسنا»، با بیان این مطلب افزود: شرکت تامین اتصالات به عنوان برنده مزایده انتخاب و قرار شد به مدت ۱۵ سال با قیمت ۳/۱۶میلیارد تومان این وظیفه را بر عهده بگیرد؛ ولی به تعهدات خود عمل نکرد و طبق شرایط عمومی پیمان قرار شد طرف ایرانی با نفر دوم مزایده وارد مذاکره شود.
وی با بیان اینکه نفر دوم قیمتی با تفاوت زیاد را پیشنهاد کرده بود؛ در حالی که طبق قانون تفاوت قیمت نباید بیش از ۵درصد باشد، افزود: سعی شد طی مذاکراتی قیمتها تصحیح شود؛ ولی این اتفاق هم رخ نداد، ضمن اینکه سپرده تامین اتصالات هم طبق قانون ضبط شد.
نماینده مردم ساری در خانه ملت با اشاره به اینکه پس از این اتفاقات گزارشی توسط وزارت ارتباطات تهیه و به دولت ارائه شده است، اظهار کرد: قرار شد دولت در این باره تصمیم بگیرد؛ البته چند راه پیشنهاد شده است که یکی از آنها برگزاری مجدد مزایده است و راه دیگر تشکیل کنسرسیوم داخلی با همکاری شرکت مشابه خارجی است.
یوسفنژاد در پایان تصریح کرد: آنچه مهم است این است که اپراتور سوم باید باشد و مجلس هم نسبت به آن حساس است و امور آن را پیگیری میکند، ضمن اینکه قرار شد کمیسیون صنایع و معادن مجلس و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز پژوهشهای مجلس کار گروهی تشکیل بدهند تا در مورد انجام فعالیتهای مربوط به اپراتور سوم به صورت واقعبینانه تصمیمگیری کنند.
مناقصه برای سرویس مکانیابی همراه اول
معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار گفت: طرح موقعیتیابی مکانی (LBS) همراه اول به مناقصه گذاشته میشود.
حسن رضوی در گفتوگو با «موبنا»، با بیان اینکه تستهای اولیه و فاز آزمایشی طرح LBS) Location Based Services) انجام شده است، اظهار داشت: با اجرای مناقصه، راهاندازی این سرویس به یک شرکت داخلی سپرده میشود و تا پایان امسال عملیاتی خواهد شد.
وی موقعیتیابی مکانی مشترک تلفن همراه را در شعاع کمتر از نیم متر خطا، از جمله ویژگیهای این سرویس عنوان کرد و افزود: این سرویس در صورت تقاضای مشترک روی سیمکارت وی، کاربردی خواهد شد.
به گفته رضوی، سرویس LBS متفاوت از GPS بوده و کاربردهای تجاری متفاوتی دارد.
معاون شرکت ارتباطات سیار گفت: راهاندازی این سرویس نیازمند نصب تجهیزات اضافه روی شبکه ارتباطات سیار است.
LBS مجموعه خدمات کاربردی است که بر پایه تحلیل موقعیت مکانی مشترک ارائه میشود. در این روش، تعیین موقعیت مشترک از طریق سیگنالهای ارسالی و دریافتی و تبادل اطلاعات میان تلفن همراه مشترک و شرکت ارتباطات سیار انجام میپذیرد.
ارسال نظر