گیزمودو معرفی کرد
تکنولوژیهای ناامید کننده سال ۲۰۱۲
درست به همین دلیل هم در کنار فهرستهای مختلفی که از بهترینهای دنیای تکنولوژی در سال ۲۰۱۲ منتشر میشود، به تازگی فهرستی از تکنولوژیهای ناامیدکننده این سال از طرف مجله آنلاین گیزمودو منتشر شده است. این تکنولوژیهای ناامید کننده میتوانستند واقعا بزرگ، تاثیرگذار و پیشرو باشند، ولی شکست خوردند. با این اوصاف میتوانیم این فهرست را به عنوان شکستهای بزرگ دنیای تکنولوژی در سال ۲۰۱۲ هم نامگذاری کنیم.
تبلت سرفیس RT مایکروسافت
سرفیس در واقع تعداد زیادی از ایدههای بزرگ شجاعانه را درباره آنچه یک کامپیوتر باید باشد، در خودش داشت. اما این دستگاه با ضعفهای زیادی در خودش و البته معرفی و اجرای شلوغ و نامرتبطش همراه بود. به عنوان یک مفهوم و طرح اولیه یعنی ادغام یک تبلت خوب با یک لپ تاپ خوب، واقعا جالب توجه بود. اما به عنوان یک محصول واقعی که باید ۵۰۰ دلار بابت آن هزینه کنید، یک شکست کامل بود که یک سیستمعامل ضعیف را همراه با مجموعهای نهچندان قابل قبول از اپلیکیشنها با خودش داشت.
به طور کلی میتوان این ابداع مایکروسافت را یک محصول معمولی و در حد متوسط به حساب آورد. به عقیده بسیاری از فعالان و کارشناسان بازار این گجت نهتنها چیزی نبود که مایکروسافت وعده آن را داده بود، بلکه یک قدم ناقص و خام بود. اما هنوز میتوانیم امیدوار باشیم که نسخه سرفیس پرو، بتواند این ایده را نجات بدهد.
گوگل تی وی
گوگل تی وی هنوز هم نمیداند که قرار بود چه باشد و هنوز ابزار و محصولی نه چندان آشنا برای استفاده عمومی است. بخش جستوجوی آن بسیار پیچیده است و تقریبا کسی نیست که بخواهد روی صفحه ۵۰ اینچی تلویزیون سراغ اپلیکیشنهای آندروید برود. تقریبا همه دستگاههای ریموت کنترل ساخته شده توسط شرکتهای دیگر برای آن، بسیار بد هستند.
پس از انجام تمام تنظیمات، استفاده از تلویزیون بیشتر از آنکه بخواهد لذتبخش باشد، پیچیده و گیجکننده است. Sony و Vizio دو تولیدکننده تلویزیون قدرتمند هستند که توجهشان به گوگل تی وی جلب شد و هر کدام نسخه خودشان را ساختند، اما نتوانستند در بازار موفقیت چندانی به دست بیاورند.
به عقیده بسیاری از کارشناسان بازار حداقل یک سال زمان نیاز است تا تلویزیونها واقعا هوشمند شوند و استفاده از آنها سرگرمی بیشتری داشته باشد و شاید هم قرار نیست گوگل تولیدکننده این تلویزیونها باشد.
نقشه اپل
اپل با سرویس نقشه خودش، نام بدی در دنیای تکنولوژی باقی گذارد. اما از طرفی، بعضیها معتقدند که نرم افزاری زیبا و هوشمند تولید کرده است. حالا شاید لازم است چند ماهی از شکایت و نارضایتی کاربران و جنجالهای خبری این سرویس بگذرد تا عاقبت نقشه اپل به اپلیکیشنی جذاب و کاربردی تبدیل شود.
Nexus Q گوگل
توپ سیاهی که قرار بود اتاق نشیمن کاربرانش را کاملا متحول کرده و با اتصال همه چیز به هر چیز دیگری، آن را به منبعی بزرگ از سرگرمی تبدیل کند، ناموفق از آب درآمد. دستهای از کارشناسان بازار معتقدند که این محصول آنقدر بی کیفیت از کار درآمد که گوگل پیش فروش آن را متوقف کرد؛ محصولی که با وجود تبلیغات مختلف، هرگز نتوانست از بخش تحقیق و توسعه شرکت گوگل پا را فراتر بگذارد.
ساعت هوشمند سونی
یک گجت دیگر که تلفن یا تبلت نیست. این میتوانست یکی از بهترین محصولات سونی و یادآور یکی از ابزارهای جذاب قدیمی این شرکت باشد؛ یک ساعت جالب که دسترسی فیس بوک، توییتر و دیگر سرویسهای جذاب برای کاربران را برای آنها در ابعاد کوچک و شاید کم کیفیت فراهم میآورد. بسیاری از کارشناسان بازار این دستگاه را فرصتی خوب میدانند که به یک شکست بزرگ تبدیل شد.
نمایشگر آیپد مینی
آیپد مینی از نظر اغلب کاربران و حتی کارشناسان تبلت خوبی است، اما نمایشگر آن به شکل قابل توجهی نسبت به قیمت آن ساده و قدیمی است. این اتفاق درباره محصولات اپل دور از ذهن و کمی بعید به نظر میرسید، اما این یک پسرفت به حساب میآید و به همین دلیل تا زمانی که آی پد مینی با نمایشگر رتینا به بازار بیاید، بسیاری از مردم به دنبال تبلتهای هفت اینچی مانند کیندل فایر و نکسوس ۷ میگردند.
ارسال نظر