تست WiFi هواپیما با گونیهای سیبزمینی
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، مهندسان این کمپانی در لابراتوارهای Boeing Test & Evaluation به این نکته پی بردهاند که گونیهای سیبزمینی میتوانند در آزمایش اثر WiFi بر روی کابین هواپیمای مسافربری، به عنوان جایگزینی برای انسان بهکار روند.
مقامات شرکت بوئینگ از این پس از سیبزمینی به جای انسان در آزمایشات خود استفاده میکنند.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، مهندسان این کمپانی در لابراتوارهای Boeing Test & Evaluation به این نکته پی بردهاند که گونیهای سیبزمینی میتوانند در آزمایش اثر WiFi بر روی کابین هواپیمای مسافربری، به عنوان جایگزینی برای انسان بهکار روند. این برنامه «پرسنل مصنوعی با استفاده از جانشین عایق» (SPUDS) نام گرفته و هدف از آن طراحی گستردهترین و قابل اعتمادترین پوشش WiFi برای این هواپیماها عنوان شده است.
کابین یک تیوب فلزی است که مملو از قطعات سیم کشی شده و الکترونیکی است که میتوانند در سیگنالهای WiFi اختلال ایجاد کنند.
همچنین بدن انسان میتواند بهطور تصادفی در انتشار این سیگنالها اختلال ایجاد کند. این موضوع برای سیستمهای موجود بر روی زمین اهمیت شایانی ندارد، اما در یک کابین مملو از صدها مسافر، به یک مشکل عمده تبدیل میشود. دانشمندان در شیوه معمول آزمایش WiFi در یک هواپیما از انسان کمک میگیرند. این امر به معنای نشستن بیحرکت ۲۰۰ نفر در درون یک هواپیمای خارج از ماموریت به مدت دو هفته است. این موضوع به نوبه خود کسالتآور و هزینهبر است.
مهندسان بوئینگ بر این باورند که سیبزمینی دارای همان مشخصههای عایق انسانی است. بنابراین آنها در طراحی سیستم جدید WiFi این کمپانی، از ۹ هزار و ۷۲ کیلوگرم گونی سیبزمینی انباشته شده بر روی صندلیها بهره جستهاند.
ارسال نظر