موبایل ایرانی
منع ارسال پیامک طالعبینی
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال گفت: بیشترین آمار شکایت مشترکان از پیامکهای تبلیغاتی و انبوه تلفن همراه مربوط به زمان نامناسب است که در همین راستا بهزودی شرایط و ضوابط ارسال پیامکهای تبلیغاتی و محتواهای مدنظر به اپراتورها ابلاغ میشود. حسن علیزاده در گفتوگو با مهر با اشاره به فعالیت مجمع رسانههای برخط پیام ده در حوزه پیامکهای انبوه و تبلیغاتی تلفن همراه اظهار کرد: هم اکنون حدود ۱۸ شرکت به صورت قانونی در حوزه ارائه محتوای پیام کوتاه تلفن همراه که به اصطلاح CP نامیده میشوند، فعالیت دارند و چنانچه CPهایی وجود دارند که در حال فعالیت هستند، اما از مرکز رسانههای دیجیتال مجوز فعالیت ندارند، فعالیتشان غیرقانونی تلقی میشود.
وی با بیان اینکه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی براساس بخشنامهای از اپراتورهای تلفن همراه خواسته است که از خدمات ارزش افزوده شرکتهای CP دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال استفاده کنند تصریح کرد: با موسساتی که بدون اخذ مجوز از این مرکز در حال فعالیت با اپراتورهای موبایل در عرصه پیامکهای انبوه هستند برخورد جدی از طریق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی صورت میگیرد.
علیزاده با تاکید براینکه ۱۸ شرکت ارائهدهنده خدمات ارزش افزوده پیام کوتاه موبایل از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال مجوز فعالیت گرفتهاند خاطرنشان کرد: براساس آییننامه هیات وزیران موسساتی که میخواهند در حوزه خدمات ارزش افزوده تلفن همراه فعالیت کنند باید بیش از ۵۰ درصد مالکیت ایرانی داشته باشند؛ براین اساس CP هایی که هویت غیرایرانی و خارجی دارند امکان فعالیت در این حوزه را نخواهند داشت.
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال با بیان اینکه هماکنون ۳ شرکت CP دارای ماهیت خارجی هستند که بهعنوان متولی محتوای فضای مجازی کشور، مانع فعالیت آنها خواهیم شد ادامه داد: دراین راستا کارگروهی نیز به صورت مشترک با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تشکیل شده تا پیامکهایی که به صورت انبوه و تبلیغاتی منتشر میشود نظاممند باشد و بتوان با تخطیهای احتمالی برخورد کرد. براین اساس حقوق مخاطبان نیز بیشتر رعایت میشود و مردم سرویس مناسبی دریافت میکنند.
وی با تاکید براینکه براساس هماهنگی با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بهزودی شرایط و ضوابط ارسال پیامکهای تبلیغاتی و محتواهای مدنظر به اپراتورها ابلاغ خواهد شد، ادامه داد: برای مثال در این آیین نامه ارسال پیامکهای تبلیغاتی و انبوه در زمان نامناسب مانند نیمههای شب و نیز پیامکهایی با محتوای طالعبینیهای هندی و چینی را ممنوع کردهایم که بهزودی لیست این موارد اعلام خواهد شد.
علیزاده با اشاره به سامانه ای که برای شکایت از پیامکهای انبوه راهاندازی شده، گفت: تاکنون بالغ بر ۱۵۰۰ شکایت در این سامانه به ثبت رسیده که بیشترین آمار شکایت مربوط به SMSهای نامربوط و زمان نامناسب و پیام نامناسب است و همچنین یک سری از این شکایات مربوط به این است که مشترکان نمیدانند ما به ازای مالی پیامکهای دریافتی چه میزان است.
رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال با تاکید براینکه در حوزه تکنولوژی برای پیوست فرهنگی غفلت کردهایم، ادامه داد: تلاش این است که مشترکان سرویسی بدون دغدغه و با کیفیت دریافت کنند و از شر سرویسهایی که نمیخواهند به راحتی خلاص شوند و آنطور نباشد که اگر پیامک تبلیغاتی نمیخواهند به یکباره تمامی سرویسهای پیامکی شان قطع شود و از اطلاعرسانی هم محروم شوند.
ارسال نظر