اولترابوک فوق باریک و حرفهای سامسونگ
یکی از مهمترین شاخصهای این لپتاپ که آن را بسیار متمایز میکند، بدنه فوق باریک، سبک و خوشساخت آن است. مدل ۱۳ اینچی تنها ۱۳ میلیمتر ضخامت داشته و نزدیک به ۲/۱ کیلوگرم وزن دارد.
دنیایاقتصاد- مدل ۹۰۰X۴C-A۰۱ از نوتبوکهای فوق سبک، حرفهای و گران قیمت سامسونگ در بازار داخلی است.
یکی از مهمترین شاخصهای این لپتاپ که آن را بسیار متمایز میکند، بدنه فوق باریک، سبک و خوشساخت آن است. مدل ۱۳ اینچی تنها ۱۳ میلیمتر ضخامت داشته و نزدیک به ۲/۱ کیلوگرم وزن دارد. همچنین تمامی پورتها و اتصالات دستگاه در قسمت انتهایی لبههای کناری قرار دارند. همچنین برای صرفهجویی در فضا، ورودی و خروجی صوتی ترکیب شده و تنها یک پورت صوتی روی این لپتاپ قرار داده شده است.
این نوتبوک به پردازنده Intel ۳۵۱۷U ۱.۹GHz Core i۷ ۳.۰ GHz، رم هشت گیگابایتی از نوعDDRIII و هارددیسکی با ظرفیت حافظه ۲۵۶ گیگابایت SSD مجهز است. کارت گرافیکی این نوتبوک هم Intel HD Graphics ۴۰۰۰ - MB UpTo ۱۰۲۴ MB است.
یکی از نقاط قوت این لپتاپ، تجهیز به صفحه نمایش LED آناست. دقت صفحه نمایش (بدون توجه به ۱۳ یا ۱۵ اینچی بودن صفحه نمایش) HD+ یعنی ۹۰۰×۱۶۰۰ است. این صفحه نمایش از تکنولوژی SuperBright نیز استفاده کرده و روشنایی بسیار بالایی دارند. کیفیت رنگهای تولید شده نیز کاملا زنده و طبیعی هستند.
سامسونگ صفحه نمایش این لپتاپها را به یک روکش مات مجهز کرده است که به کاربران این امکان را میدهد که بتوانند به راحتی در محیطهای خارجی یا زیر تابش نور آفتاب با لپتاپ خود کار کنند. زاویه دید نیز کمابیش مشابه صفحات نمایش TN است؛ یعنی در حالت افقی بسیار خوب بوده ولی اگر کمی از بالا یا پایین به صفحه نمایش بنگرید، افت قابل ملاحظهای در کیفیت تصاویر تولید شده، مشاهده خواهید کرد.
این نوتبوک فوقسبک همچنین دارای دو بلندگوی داخلی استریو است که در زیر لبه جلویی دستگاه تعبیه شدهاند. متاسفانه این بلندگوها کیفیت صدای خوبی ندارند و تنها برای مصارف بسیار ساده مثل گوش کردن به کتابهای صوتی مناسبند و علاقهمندان به گوش کردن به موسیقی یا تماشای فیلم بهتر است که از بلندگوهای خارجی یا هدفون استفاده کنند.
در مورد کیبورد هم باید بگوییم که همچنان از همان کیبورد جزیره ای با کلیدهای تخت و مشکی استفاده شده در مدلهای قبلی بهره میبرد. کلیدها بسیار خوب طراحی شدهاند و آستانه، عمق و بازخورد مناسبی دارند.
باتری ارائه شده همراه این نوتبوک هم بسته به سایز صفحه نمایش، متفاوت است. مدلهای ۱۵ اینچی دارای یک باتری ۸۴۰۰ میلی آمپر-ساعتی بوده و مدلهای ۱۳ اینچی از باتری ۵۸۸۰ میلی آمپر-ساعتی بهره میبرند. با این وجود، هر دو مدل عملکرد کم و بیش یکسانی دارند و در تست مرورگری اینترنت از طریق Wi-Fi و با روشنایی متوسط صفحه نمایش، توانستند نزدیک به هفت ساعت شارژدهی کنند که میزان بسیار خوبی محسوب شده و کاربران سری ۹ نگرانی خاصی از بابت شارژدهی باتری نخواهند داشت.
این نوتبوک با قیمتی در حدود پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به بازار عرضه شده است.
ارسال نظر