به گفته معاون بازاریابی و امور مشتریان شرکت ارتباطات سیار ایران،تعرفه‌ پیامک‌هایی که فقط حاوی عدد یا شکل هستند لاتین محاسبه می‌شود.

محمدمهدی عطوفی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ درباره‌ تعرفه پیامک‌های خالی و این که برای این نوع پیام‌ها تعرفه‌ فارسی یا لاتین محاسبه می‌شود اظهار کرد: تعرفه پیام‌هایی که خالی ارسال می‌شوند نیز همانند تعرفه‌ لاتین یعنی ۲۲۲ ریال محاسبه می‌شود. وی با بیان این که پیام‌هایی که کدینگ شبکه همراه اول را تغییر دهند فارسی محاسبه می‌شوند، تصریح کرد: بنابراین پیام‌هایی که به صورت خالی یا فقط عدد یا شکل ارسال می‌شوند به این دلیل که تغییری در کدینگ شبکه همراه اول ایجاد نمی‌کنند لاتین محاسبه خواهد شد. معاون بازاریابی و امور مشتریان شرکت ارتباطات سیار ایران توضیح داد: پیامک با حروف فارسی چون کدینگ شبکه را تغییر می‌دهد همان تعرفه‌ فارسی یعنی ۸۹ ریال محاسبه می‌شود. وی همچنین اظهار داشت همراه‌اول با ۲۳۸ اپراتور از ۱۰۵کشور جهان، قرارداد سرویس رومینگ مستقیم و بدون دخالت واسطه‌ها دارد. عطوفی در پاسخ به این سوال که چرا به‌جای تک‌تک اپراتورها، سراغ یک اپراتور بین‌المللی واسطه نرفتید، گفت: اصطلاحا این اپراتورهای واسطه را BROKER می‌نامند. بروکرها وقتی وارد می‌شوند، دردسرهای اپراتور متقاضی را به حداقل می‌رسانند ولی در بهترین شرایط، حداقل ۲تا۳‌درصد هزینه‌ بالاسری دارند که روی هزینه اصلی رومینگ ‌کشیده می‌شود و این به ضرر مشترکین همراه اول است. ولی این روشی که ما در پیش گرفته‌ایم، هیچ‌گونه هزینه بالاسری برای مشترک ندارد و ارزان‌ترین نوع رومینگ نیز در دنیا است.

کاهش تعرفه واردات گوشی در گرو اعضای کمیسیون ماده یک

مدیرکل صادرات و واردات سازمان توسعه و تجارت گفت: در دی ماه سال ۸۶ آخرین تغییرات تعرفه واردات گوشی تلفن همراه صورت گرفته است و دیگر اعضای کمیسیون ماده یک تمایلی به کاهش تعرفه این کالا ندارند. حمید صافدل در گفت‌و‌گو با موبنا گفت: کمیسیون ماده یک مستقر در سازمان توسعه و تجارت ایران از گوشی تولید داخل حمایت می‌کند و تغییرات تعرفه‌ها نیز بر همین اساس صورت می‌گیرد.وی ادامه داد: تعرفه ۲۵‌درصدی واردات گوشی رقابت میان تولید داخل و دیگر برند‌های فعال در این عرصه را به اوج می‌رساند و به همین منظور صنعت تولید نوپای داخلی نیز متضرر نخواهد شد.مدیرکل صادرات و واردات سازمان توسعه و تجارت اظهار داشت: نرخ‌درصد تمامی تعرفه کالا با دقت نظر کارشناسان صورت می‌گیرد تا حقوق تولید‌کننده و مصرف‌کننده در کشور ضایع نشود.وی گفت: وزارت بازرگانی همانند وزارت صنایع و معادن از تولید گوشی تلفن همراه در داخل کشور حمایت می‌کند زیرا هر دو وزارتخانه از بدنه دولت به شمار می‌آیند.

سیم‌کارت‌های ۰۹۱۰ طرفدار ندارند

سیم‌کارت‌های ۰۹۱۰ همراه اول که به شبه اعتباری معروفند در سطح بازار تلفن همراه چندان مورد تقاضای خریداران قرار نگرفته است. به گزارش موبنا بر اساس آمار غیررسمی تاکنون بیش از ۱۰۰هزار سیم‌کارت ۱۵۰هزار تومانی در بازار کشور عرضه شده اما میزان خرید و فروش این نوع سیم‌کارت نسبت به سیم‌کارت‌های اعتباری موجود در بازار بسیار پایین بوده است.فروشندگان سیم‌کارت معتقدند که با پایین بودن قیمت انواع سیم‌کارت‌های اعتباری و افزایش عرضه آن در بازار که شامل سیم‌کارت‌های همراه اول، تالیا و ایرانسل می‌شود، دیگر تمایلی برای خرید سیم‌کارت‌های ۱۵۰ هزار تومانی باقی نمی ماند. سیم‌کارت‌های ۱۵۰ هزار تومانی همراه اول مانند سیم‌کارت‌های اعتباری این اپراتور دارای سقف اعتبار ۲۰۰ هزار ریالی بوده که امکان افزایش اعتبار به درخواست مشترک و به صورت پلکانی تا مبلغ ۵۰۰ هزار ریال وجود دارد و برای برقراری رومینگ بین‌الملل نیاز به افزایش اعتبار به میزان دو میلیون ریال است.

ارائه سامانه ایجاد کتابخانه‌های شخصی در گوشی

سامانه ایجاد کتابخانه‌های شخصی در گوشی‌های تلفن همراه از طریق بلوتوث توسط ستاد احیای‌ امر به معروف و نهی از منکر راه‌اندازی شد.

مدیر روابط عمومی ستاد احیای‌ امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: پس از موفقیت این ستاد در تولید نرم افزار کتاب ساز همراه و ارائه کتاب‌های گوناگون با ویژگی‌های متنوع از جمله نیاز به فضای اندک در گوشی‌های تلفن همراه، اولین سامانه ایجاد کتابخانه‌های شخصی در گوشی‌های همراه از طریق بلوتوث با حضور دبیر و معاونین ستاد راه‌اندازی شد.علی اصغر حسینی افزود: این سامانه با هدف گسترش فرهنگ کتابخوانی، توزیع نامحدود کتاب‌های امر به معروف و عرضه کتاب‌های متنوع و نوآوری در عرصه فعالیت‌های فرهنگی ارائه شده است.وی گفت: کاربران می‌توانند از مجموعه کتاب‌های موجود براساس سلایق فردی متن کامل کتاب یا کتاب‌های مورد نظر را انتخاب و با توجه به حجم اندک کتاب‌ها، اقدام به ایجاد کتابخانه شخصی در گوشی تلفن همراه کنند.حسینی افزود: قابلیت تغییر خط و تغییر حاشیه برای مطالعه بهتر همچنین امکان جست‌وجو در متن کتاب از ویژگی‌های این سامانه است. ضمن اینکه در کلیه کتب حقوق کپی رایت رعایت شده است.