آغاز ثبت‌نام سرویس GPRS همراه‌ اول

سرویس GPRS شرکت ارتباطات سیار ایران مرحله‌ تست‌های فنی اولیه را پشت‌ سر گذاشته و از روز گذشته پس از انجام ثبت‌نام اینترنتی در اختیار مشترکان متقاضی این سرویس قرار می‌گیرد، اما برخی از مشترکان برای دسترسی به سایت این شرکت جهت ثبت‌نام با پیغامی به سایت جدید راهنمایی می‌شوند که سایت مذکورهم قابل دسترس نیست یا با پیغام «Too many users connected» رو‌به‌رو می‌شوند. این درحالی است که تا پیش از ظهر استفاده از سایت اصلی MCI.IR مقدور بود و تنها در مرحله آخر ثبت نام و تنظیمات GPRS سایت با مشکلاتی همراه بوده است. در همین رابطه روابط‌‌عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: سرویس GPRS همراه ‌اول از صبح یکشنبه ۱۲ آبان ‌ماه ۱۳۸۷، آماده ارائه به مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی «۰۹۱۲» در استان تهران است.

بدین‌ترتیب این دسته از مشترکان همراه ‌اول در این مرحله می‌توانند از ساعت ۲۳ تا ۸ صبح روزهای عادی و تمام ساعات روزهای تعطیل، از اینترنت استفاده کنند. در این گزارش آمده است: مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی «۰۹۱۲» که متقاضی استفاده از این خدمت در استان تهران هستند باید از ساعت ۱۰صبح روز یکشنبه ۱۲ آبان‌ماه با مراجعه به سایت اینترنتی این شرکت به نشانی WWW.MCI.IR تقاضای خود را ثبت کنند.

پذیرش درخواست، متناسب با شرایط شبکه و در هر مرحله برای ۵۰‌هزار نفر صورت می‌پذیرد که از طریق پیامک به اطلاع مشترک متقاضی می‌رسد. بر اساس گزارش همراه‌ اول، بر اساس اطلاعاتی که متقاضی در سایت اینترنتی ثبت کرده است، پیامک تنظیمات لازم برای استفاده از خدمات GPRS را برایش ارسال می‌کند. بنا بر اعلام فعالان، فعلا فاز اول ارائه سرویس GPRS آغاز شده و به‌تدریج در فازهای بعدی، این سرویس در تمامی ساعات و برای مشترکان تمامی سیم‌کارت‌های همراه ‌اول در استان تهران و در ادامه، سایر نقاط کشور ارائه می‌شود.

اسناد مزایده اپراتور سوم نیاز به اصلاحاتی دارد

موارد ذکر شده در اسناد مزایده اپراتور سوم مطابق با سیاست‌های کشور بوده و به درستی ذکر شده است، اما در این اسناد مواردی دیده می‌شود که باید مد نظر قرار گیرد.

فرامرز رستگار، دبیر کنسرسیوم بزرگ مخابرات ایران در گفت‌و‌گو با سیتنا درخصوص اسناد اپراتور سوم اظهار داشت: اپراتور سوم مجموعه‌ای از شرکت‌های داخلی و خارجی به عنوان سرمایه‌گذار یا به عنوان اپراتور است که در این میان بر اساس اساسنامه باید مدیریت و پشتیبانی بخش فنی بر عهده طرف ایرانی باشد. وی تصریح کرد: در این میان سوالی که مطرح می‌شود این است که آیا طرف ایرانی قدرت و توانایی پشتیبانی اپراتور سوم در بخش فنی را دارد یا خیر؟ رستگار ادامه داد: باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد که آیا این موضوع یک تفاهم صوری است یا این که به دید وزارت ارتباطات شرکت‌های داخلی توان این کار رادارند. وی در پایان توصیه کرد: بهتر است در ارزیابی‌هایی که در اسناد مزایده لحاظ می‌شود، این موارد نیز توجه شود.