اعلام عمومی‌آیین‌نامه MMS شاید هفته آینده!

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بررسی موضوع اجازه انتشار عمومی‌جزئیات آیین‌نامه استفاده از سرویس mms ( ارسال تصویر با تلفن همراه) در کمیسیون تنظیم مقررات خبر داد و اعلام کرد: نتایج بررسی این موضوع هفته آینده اعلام می‌شود.

محمدرضا فرنقی زاد در گفت‌وگو با مهر گفت: تاکنون اجازه انتشار عمومی ‌آیین‌نامه استفاده از سرویس ارسال عکس صادر نشده اما پیشنهاد انتشار این آیین‌نامه به کمیسیون تنظیم مقررات داده شده و امیدواریم تا هفته آینده نظر مثبت کمیسیون برای انتشار عمومی‌ این آیین‌نامه اخذ شود.

مدیر کل روابط عمومی‌ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: هدف از انتشار عمومی ‌این آیین‌نامه اطلاع‌رسانی در خصوص جزئیات آن از سوی مشترکان برای استفاده از این سرویس است.

وی ادامه داد: براساس آیین‌نامه ابلاغ شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اپراتور دوم با اعلام ضوابط و مقررات استفاده از سرویس MMS برای مشترکان خود، قرار است از هفته آینده این سرویس را ارائه کند.

فرنقی زاد اظهار داشت: مشترکانی که قصد دارند از این سرویس استفاده کنند باید از تمام جزئیات این آیین‌نامه اطلاع داشته باشند و رگولاتوری درصدد انتشار جزئیات آن برای اطلاع‌رسانی عمومی‌ است.

به گزارش مهر، تاکنون تنها الزامات استفاده از سرویس ارسال از سوی مشترکان تلفن همراه اپراتور دوم منتشر شده است و مشترکان برای استفاده از این سرویس، متعهد می‌شوند که در زمان درخواست استفاده از سرویس MMS مشخصات دقیق فردی و نشانی کامل خود را ارائه کرده و هر گونه تغییر آدرس خود را حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز به ایرانسل اطلاع دهند و نیز در ارائه اطلاعات از اسم مستعار یا غیر واقعی استفاده نکنند.

همچنین درصورت انتقال، فروش و سرقت تلفن همراه یا سیم کارت باید نسبت به انجام مراحل قانونی بر اساس مقررات مربوطه اقدام کنند. درغیراین صورت، عواقب ناشی از هرگونه سوء‌استفاده از سیم‌کارت و سرویس‌های مرتبط برعهده خود مشترک خواهد بود.

براین اساس، مشترکان باید مطلع باشند که ارسال MMS حاوی اطلاعات طبقه‌بندی شده، اطلاعات منافی امنیت ملی، اطلاعات مربوط به حریم خصوصی افراد یا پیام‌هایی که به هر نحو موجب تخریب یا هتک حرمت افراد حقیقی یا حقوقی شود، پیام‌های حاوی ویروس، نرم‌افزارهای مخرب، بازی‌های حاوی ویروس، پیام‌های مستهجن و خلاف شئون ایرانی- اسلامی، پیام‌های تهدیدآمیز یا ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعاتی که موجب خدشه‌دار شدن امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی افراد حقیقی و حقوقی شود به لحاظ قانونی اکیدا ممنوع است و باید متعهد به رعایت محدودیت‌های مذکور شوند و تشخیص این موارد مطابق با قوانین و مقررات جاری کشور بر عهده مراجع ذی‌صلاح قانونی است.

۹۹ درصد فناوری تولید گوشی‌های تلفن‌همراه در ایران نیست

یک کارشناس اقتصادی گفت: ایران برای تولید گوشی‌های تلفن‌همراه نیازمند فناوری‌های مدرن است که ۹۹درصد آن امکانات در داخل کشور وجود ندارد.

محمد مومنی در گفت‌وگو با موبنا گفت: تولید گوشی‌های تلفن‌همراه نیازمند متخصصان، طراحان و فناوری‌های به روز در این صنعت است که آن هم مستلزم حضور برندهای معتبر و سرمایه‌گذاری آنان خواهد بود.

وی در پاسخ به این پرسش «که علل انصراف برخی از شرکت‌های تولیدی معتبر گوشی تلفن‌همراه در ایران چیست؟» اظهار داشت: زمانی که در ایران امنیت‌های ایجاد شده سرمایه‌گذاری با تصمیمات اشتباه از سوی برخی مسوولان ریسک‌پذیر می‌شود، دیگر نباید توقع سرمایه‌گذاری آنان را داشته باشیم.

این کارشناس همچنین افزایش تعرفه‌های اعلام شده را غیرکارشناسی دانست و گفت: در مورد افزایش تعرفه گوشی تلفن‌همراه به هیچ نحوی کارشناسی صورت نگرفته است و نیاز به کارشناسی بسیار دقیق احساس می‌‏شود، چرا که این طرحی نیست که در این مدت کوتاه اجرا شود.

وی خاطر نشان کرد که چون در گذشته زمینه‌ها و بستر لازم به گونه مساعد و مطلوب نبوده، نتیجه کار اصلا موفقیت‌آمیز نیست.

فروش کارت شارژ الکترونیکی سیم کارت‌های اعتباری

فروش شارژ سیم کارت‌های اعتباری همراه اول از طریق سیستم شارژ الکترونیکی یا اینترانت نصب شده در برخی دفاتر بخش‌خصوصی سطح کشور ممکن است. هم‌اکنون پنج سیستم فروش برای شارژ سیم کارت‌های اعتباری همراه اول وجود دارد؛ به نحوی که مشترکان می‌توانند برای خرید کارت شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری خود از طریق دفاتر بخش خصوصی و عاملان فروش اقدام کنند. همچنین فروش مستقیم شارژ از طریق اینترنت برای مشترکانی که دارای کارت اعتباری عضو شتاب هستند و به اینترنت دسترسی دارند، میسر است. پایانه‌های فروش POS نصب شده در مراکز دولتی و برخی دفاتر خصوصی سطح تهران و نیز دستگاه‌های خودپرداز بانک ملی از دیگر سیستم‌های فروش کارت شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری همراه اول است.

مشترکان باید توجه داشته باشند که در صورتی که شارژ سیم کارت اعتباری را از دفاتر بخش‌خصوصی تهیه می‌کنند، حتما خرید را از گیشه انجام داده و شخصا شارژ را از مسوول فروش دریافت کنند.

به مشترکان توصیه می‌شود که در همان زمان شناسه شارژ را در گوشی خود وارد کرده و آن را امتحان کنند. لازم است مشترکان به خاطر بسپارند که برگه شناسه شارژ خود را پس از وارد کردن، معدوم کنند تا از سوء‌استفاده‌های احتمالی جلوگیری شود. همراه اول ۵/۱۱میلیون مشترک سیم‌کارت اعتباری دارد.