موبایل ایرانی
عدم تجهیز دفاتر بخش خصوصی به امکانات تست و تعویض سیمکارت!
کارتخوان و نرمافزار مورد نیاز برای اجرای پروژه تجهیز ۳۰۰ دفتر بخش خصوصی سراسر کشور به امکانات تست و تعویض سیمکارتهای معیوب مهیا و آماده شد.
محمد آبایی - مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت ارتباطات سیار در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده برای فراهم کردن تجهیزات تست سیمکارتهای دارای اشکال احتمالی مشترکان همراه اول، در حال حاضر الزامات و روش اجرای پروژه تجهیز ۳۰۰ دفتر بخش خصوصی سراسر کشور به امکانات تست و تعویض رایگان سیمکارتهای معیوب در اداره کل معاونت بازاریابی و امور مشتریان همراه اول در دست تهیه و بررسی است و به محض حصول نتیجه به مرحله اجرا درخواهد آمد. این درحالی است که پیش از این و در خبرهای منتشر شده قبلی عنوان شده بود که دفاتر خدمات ارتباطی به دستگاههای فوقالذکر مجهز شده و در صورتی که مشترک نقشی در سوختن سیمکارت خود نداشته باشد، این سیمکارتهای به رایگان تعویض خواهد شد. گفته میشود روزانه دفاتر بخش خصوصی میزبان بسیاری از مشترکانی هستند که سیمکارت آنها به یکباره سوخته و مجبور به پرداخت هزینهای اضافی برای دریافت سیمکارت جدید هستند.
کارشناسان این اقدام شرکت ارتباطات سیار را نقض حقوق مشترکان آن عنوان کرده و بارها از مراجع نظارتی خواستار رسیدگی به تخلفات این چنین هستند اما نهادهای نظارتی همچون سازمان بازرسی کل کشور از این امر سرباز زده است.
گوشیهای داخلی طرفدار ندارند
یک کارشناس اقتصادی میگوید: آمار نشان میدهد که مصرفکنندگان گوشیهای تلفن همراه علاقهای به خرید تولید داخل ندارند اما این در حالی است که دستاندرکاران امر نمیخواهند این واقعیت را بپذیرند. منصور کمال نیا، در گفتوگو با موبنا اظهار داشت که ۲۰۰هزار گوشی در سال گذشته در داخل تولید شد اما بهعلت کیفیت نازل خود با استقبالی روبهرو نشده و به فروش نرسیده است.کمال نیا معتقد است که ذهنیت اشتباه برخی دستاندرکاران که معتقد بودند صرفا با در اختیار داشتن منابع مالی مناسب میتوانند به مقصد برسند، سبب پدیدار شدن گوشیهایی شده که مشتری ندارند !وی از استمرار وضعیت فعلی انتقاد کرد و گفت: این سیاستهای نادرست آنچنان توسعه پیدا کرده که امروزه کمتر مدیری حاضر به اصلاح آن است، در نتیجه در سال آینده شاهد تولیدهایی خواهیم بود که قرار است همچنان روی دست تولیدکننده بمانند.
فرهنگ استفاده از تلفن همراه نیاز به تقویت دارد
رییس کمیته ارتباطات مجلس گفت: در ایران به معنای واقعی فرهنگسازی استفاده از تلفن همراه شکل نگرفته و این کار باید با جدیت دنبال شود.
علی مطهری، در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود ۱۴ سال از گذشت عمر این تکنولوژِی هنوز فرهنگ صحیح استفاده از تلفن همراه در ایران رواج پیدا نکرده است، گفت: در آغاز ورود تکنولوژی به کشور باید کار فرهنگسازی صورت میگرفت اما اینکه تاکنون این کار صورت نگرفته است جای سوال دارد.وی افزود: مجلس به عنوان یک قانونگذار به تنهایی نمیتواند وظیفه گسترش و رشد فرهنگ استفاده از این کالا را در کشور به اجرا در آورد و در این عزم ملی نیاز است. نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با برخورد کردن هیچگاه نمیتوان فرهنگ استفاده از یک وسیله را برای مردم نهادینه کرد و به همین علت باید در کشور همکاری گروهی صورت بگیرد.وی تصریح کرد: کار تیمی در کشور ما بسیار ضعیف دنبال میشود و به همین خاطر است که در آغاز فرهنگسازی برای استفاده صحیح از تلفن همراه باید کار گروهی را تقویت کرد.
ارسال نظر