موبایل ایرانی
افزایش تعرفه مکالمات رومینگ ایران و عربستان
با افزایش تعرفههای اپراتور STC (الجوال)، از این پس تعرفه هر دقیقه مکالمه رومینگ از عربستان به مقصد ایران ۷/۹۹ریال عربستان معادل ۲۰هزار و ۵۰۲ریال ایران محاسبه میشود. STC یکی از دو اپراتور تلفنهمراه فعال در کشور عربستان است که به تازگی تعرفههای خود را افزایش داده است.روابط عمومیشرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: تعرفه هر دقیقه مکالمه رومینگ با تلفنهای ثابت و همراه متعلق به کشور عربستان ۳/۵ریال عربستان، معادل ۸هزار و ۹۸۱ریال ایران خواهد بود.همچنین تعرفه هر دقیقه مکالمه از ایران با کاربر تلفنهمراه حجاج در عربستان را بر تعرفه داخلی و برای زائر حاضر در عربستان سهریال عربستان معادل ۷هزار و ۶۹۸ریال ایران است.
نرخ ارسال پیام کوتاه (SMS) به ازای هر پیام ۱/۶ریال عربستان معادل ۴هزار و ۱۰۶ریال ایران خواهد بود و نرخ وصولی مکالمات دریافتی یکهزار و ۶۶۹ریال محاسبه میشود که به مبلغ تماس دریافتی اضافه خواهد شد. اپراتور اول با ۲۲۹ اپراتور در ۱۰۲ کشور جهان قرارداد رومینگ دارد.
فروش اسناد مزایده اپراتورسوم از شنبه آینده
درحالی که قرار بود اسناد مزایده اپراتور سوم از شنبهای که گذشته برای فروش در اختیار متقاضیان قرار گیرد، اما مدیرکل روابط عمومیسازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: فروش اسناد مزایده اپراتور سوم تلفنهمراه کشور از شنبه آینده آغاز میشود. محمدرضا فرنقیزاد در گفتوگو با موبنا اظهار داشت: فروش اسناد مزایده سومین اپراتور تلفنهمراه ایران از ۲۳ شهریورماه به مدت یک ماه ادامه خواهد داشت و شرکتهای متقاضی سرمایهگذاری در اپراتور سوم تلفنهمراه ایران باید در این مدت نسبت به خرید اسناد مزایده اقدام کنند.
پیش از این مقامات وزارت ارتباطات فراخوان فروش اسناد مزایده اپراتور سوم تلفنهمراه را از ۱۶ شهریورماه به مدت یکماه اعلام کرده بودند.
بررسی پیشنهاد متقاضیان خارجی فراخوان مزایده اپراتور سوم در دو مرحله مجزا انجام میشود که در مرحله اول تقاضای داوطلبان حضور در مزایده اپراتور سوم از لحاظ فنی، تجربی و کیفی ارزیابی میشود و در صورت کسب شرایط لازم در مرحله دوم از لحاظ مالی و غیرفنی مورد بررسی قرار میگیرد.
اعتبار پروانه اپراتور سوم ۱۵ سال است و پس از آن در دو دوره پنج ساله قابل تمدید است.اپراتور سوم میتواند تا ۱۷میلیون مشترک شامل ششمیلیون مشترک مکالمه و ۱۱میلیون مشترک دیتا را جذب کند.
تبلیغات موبایلی از لحاظ حقوقی با تبلیغات صدا و سیما تفاوت دارد
به اعتقاد یک کارشناس حقوقی پیامهای کوتاه تبلیغاتی سرویس تلفنهمراه با تبلیغات در صدا و سیما هیچ گونه سنخیت ندارد. علی تهرانی با اظهار این مطلب که پیامهای کوتاه تبلیغاتی با تبلیغات صدا و سیما مشابه نیست، ادامه داد: صدا و سیما یک رسانه تصویری ملی و عمومیاست به همین منظور تعریف «مزاحمت شخصی» در ارتباطات رسانه عمومی معنایی ندارد.
وی با اشاره به دومین تفاوت مهم این دو نوع تبلیغات خاطرنشان کرد: ارتباطات سیما به صورت رایگان در اختیار مردم قرار میگیرد و همچنین منافع آن توسط مردم خریداری نمیشود. این کارشناس حقوقی با بیان این که خدمات ارتباطات سیار، توسط مردم خریداری میشود، افزود: اپراتورهای ارائهکننده تلفنهمراه نخست منافع شبکه را به مردم میفروشند، سپس از همان شبکه فروخته شده، برای خود بازار دیگری میسازند که البته این مساله اگر به «بازار» سپرده شود به شکل طبیعی ساماندهی خواهد شد. تهرانی گفت: در شرایطی که اپراتورهای ارائهکننده متنوع و غیردولتی باشند در رقابت با یکدیگر سعی خواهند کرد که در تامین منافع مشترکان از هم سبقت بگیرند، اما در حال حاضر بازار ما در حوزه رقابت بسیار ضعیف است.
وی با اشاره به این که صدا و سیما در قبض برق آبونمان دریافت میکند، ولی این موضوع نمیتواند به معنای مشابهت رسانه ملی و ارتباطات سیار باشد، گفت: صدا و سیما به عنوان یک رسانه به مراتب بیش از پیام کوتاه حائز اهمیت است.
ارسال نظر