اعتیاد به تلفن همراه روبه افزایش است

تحقیقات نشان می‌دهد که امروزه تلفن‌های همراه به یک نوع اعتیاد تبدیل شده است و مردم تمایل زیادی به استفاده و خرید انواع مدل‌های جدید گوشی دارند. تحقیقات نشان داده که بسیاری از افراد آن قدر به این دستگاه‌ها وابسته‌اند که هر چند لحظه، دستگاه خود را کنترل می‌کنند که مبادا پیامی‌ دریافت کرده باشند یا دستگاه تلفن همراهشان خاموش شده باشد.

این تحقیقات همچنین ثابت کرده که اکثر افراد نگران تمام شدن شارژ باتری گوشی تلفن همراه هستند که این مورد باعث آشفتگی و عصبانیت‌شان نیز می‌شود.

یک تحقیق بین‌المللی دیگر نشان داده است که نوجوانانی که بیش از حد از تلفن همراه استفاده می‌کنند، به عبارت دیگر معتاد به این ابزار ارتباطی هستند، دچار آشفتگی در خواب، استرس و پریشانی می‌شوند.

تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که نوجوانانی که به تلفن همراه معتاد شده‌اند دچار مشکل بی‌خوابی و ناراحتی‌های روحی می‌شوند.

نتایج این تحقیقات که در کنفرانس «بررسی خواب نوجوانان» در آمریکا اعلام شده است، نشان می‌دهد که نوجوانانی که در روز بیش از ۱۵ تماس تلفنی دارند یا بیش از ۱۵ پیام کوتاه ارسال می‌کنند دچار مشکل کم خوابی می‌شوند و در مقایسه با نواجوانان دیگر که کمتر از ۵ تماس تلفنی در روز دارند، دچار مشکلات روانی بیشتری هستند.به گفته دکتر «Badre» که این تحقیق را مدیریت کرده است، اعتیاد به تلفن همراه بین کودکان و نوجوانان همه‌گیر شده است و کودکان از سنین بسیار پایین استفاده از تلفن همراه را آغاز می‌کنند.