شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری از طریق اینترنت با استقبال زیادی روبه‌رو نشده و حدود ۲۰‌هزار کارت از این طریق در هفته شارژ می‌شود. وحید صدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار در گفت‌وگو با «سیتنا»، اظهار داشت: شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری از طریق اینترنت و اینترانت با توجه به فروش تقریبی دو میلیون کارت در هفته، در حد ۲۰‌هزار کارت است.

وی افزود: بنابراین استقبال در حد انتظاری از سوی مردم برای خرید کارت‌های شارژ به وسیله اینترنت صورت نگرفته است. صدوقی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به آشنایی مردم با دستگاه‌های ATM راه‌اندازی فروش کارت‌های شارژ از طریق آن با استقبال بیشتری روبه‌رو نخواهد بود، خاطرنشان کرد: مشکلی در زمینه راه‌اندازی آن وجود ندارد و باید هماهنگی‌های لازم صورت گیرد اما در کل انرژی باید جایی که متقاضی کافی داشته باشد مصرف شود. وی تصریح کرد: البته در حال حاضر شارژ کارت‌های سیم‌کارت‌های اعتباری ازطریق دستگاه‌های POS در دفاتر خدمات ارتباطی فعال شده است. صدوقی گفت: استفاده از اینترنت برای شارژ کارت‌ها از سایر روش‌ها بسیار آسان‌تر است.

اعتبار کارت شارژ ۱۰‌هزار تومانی دو برابرشد

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه‌زهرا(س) و براساس مصوبه هیات‌مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران مدت فعال بودن اعتبار کارت شارژ‌های ۱۰‌هزار تومانی از دو به چهار ماه افزایش یافت. به گزارش فارس، این مصوبه که در جهت رضایت‌مندی بیشتر دارندگان سیم‌کارت اعتباری همراه اول اتخاذ شده است، برای دارندگان سیم‌کارت اعتباری همراه اول در کشور اجرایی خواهد شد. همراه اول هم‌اکنون بیش از ۱۱میلیون مشترک اعتباری دارد.

امواج تلفن همراه باعث کاهش ظرفیت آنتی‌اکسیدانی پلاسما می‌شود

یافته‌های پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس نشان داد که امواج مایکروویو ناشی از تلفن سیار باعث کاهش ظرفیت آنتی‌اکسیدانی پلاسما می‌شود؛ بنابراین به کاربران تلفن‌های سیار توصیه می‌شود برای پیشگیری و جبران این کاهش از رژیم غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان استفاده کنند. به گزارش ایسنا، دکتر علی خوانین، استادیار گروه بهداشت حرفه‌ای دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس، در پژوهش خود آورده است: مواجهه با امواج مایکروویو تلفن همراه در محفظه‌های فلزی نظیر خودرو جذب انرژی را بیشترمی‌کند؛ لذا توصیه می‌شود از تلفن سیار کمتر استفاده شود یا در کیف‌های کوچک نگه‌داری شود. این مطالعه به روش تجربی بر روی ۱۴ خرگوش نر سه ماهه که به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شده بودند، انجام شد. گروه مورد طی سه هفته روزی هشت ساعت، در معرض امواج مایکروویو در یک محیط کاملا ایزوله قرار گرفت و پس از مواجهه به صورت مستقیم از قلب گروه‌های شاهد و مورد، میزان ظرفیت آنتی‌اکسیدان پلاسما به روش FRAP‌اندازه‌گیری شد.

به پیشنهاد این بررسی برای پیشگیری از استرس اکسیداتیو به کاربران تلفن همراه توصیه می‌شود از مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان نظیر میوه‌ها از جمله مرکبات استفاده کنند.