در حالی که بیش از یک سال است که ارائه سرویس MMS در کشور به شکل موقت متوقف شده است؛ اما در این میان مدیران شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هر ماه وعده‌های تازه‌ای درباره این سرویس به مشترکان ارائه می‌دهند.

وزیر ارتباطات، بالاترین مقام وزارت آی‌سی‌تی، اسفند سال گذشته از تدوین نهایی قانون MMS خبر داده و تاکید کرده بود که این سرویس به زودی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. هرچند که وزیر ارتباطات تاریخ واژه «به زودی» را مشخص نکرده بود، اما این بار وفا غفاریان، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفته است که آیین‌نامه‌ MMS تلفن همراه در انتظار دریافت مصوبه‌ امنیتی است.

وی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بحث آیین‌نامه‌ MMS تلفن همراه و با بیان این که این آیین‌نامه دو بخش اصلی دارد اظهار کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوز MMS را صادر کرده و شرکت‌ها از بعد مخابراتی و بهره‌برداری، مشکلی ندارند.

وی افزود: این آیین‌نامه دو پیوست فرهنگی و امنیتی دارد؛ پیوست فرهنگی آن سال گذشته در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و تمهیداتی که اپراتور دوم فراهم کرده بود مورد تایید قرار گرفت؛ اما هنوز مصوبه امنیتی آن دریافت نشده است.

او خاطرنشان کرد: ‌نهادهای مرتبط با تایید این آیین‌نامه مشغول کارند که امیدواریم به زودی این کار نهایی و ابلاغ شود و این خدمات در اختیار مردم قرار گیرد.

وی با بیان این که این موضوع یک پروژه نیست و این کار ماهیتا زمان‌بندی ندارد، گفت: این کار در جریان است و کارشناسی‌های زیادی بر روی آن انجام شده و نمی‌توان گفت کوتاهی در این زمینه صورت گرفته است.

تلفن همراه مدیران دولت به قیمت کارشناسی به آنان واگذار می‌شود

هیات وزیران، دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد تا نسبت به واگذاری سیم‌کارت و تجهیزات جانبی آن به قیمت کارشناسی به مدیران و کارمندان دولت اقدام کند.

به گزارش موبنا، پایگاه اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد: هیات وزیران بنا به پیشنهاد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهوری، با اصلاح ضوابط اجرایی بودجه ‌٨٧، دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد تا در راستای اجرای احکام قانون برنامه چهارم توسعه کشور و به منظور ایجاد انضباط مالی و مدیریت کارآمد در بودجه، صرفه‌جویی، استفاده بهینه از منابع و کاهش هزینه‌های دولت، نسبت به واگذاری سیم‌کارت و تجهیزات جانبی آن از قبیل گوشی و شارژ به قیمت کارشناسی به مدیران و کارمندان دولت، اقدام کند.

بر اساس این مصوبه، بالاترین مقام دستگاه اجرایی، موارد استثنا و همچنین پرداخت کمک هزینه تلفن همراه به میزان ‌١٠٠ تا ‌٢٠٠‌هزار ریال در ماه به مدیران و کارمندانی را که بنا به شرایط خاص باید به طور مستمر در دسترس باشند، تشخیص خواهد داد.

تعیین دفاتر خدمات ارتباطی در تهران برای واگذاری به‌روز سیم‌کارت‌

تعداد ۲۰ دفتر خدمات ارتباطی در سطح استان تهران مشخص شده که کار ثبت‌نام و واگذاری به‌روز سیم‌کارت‌های ۲۸۸‌هزار تومانی را انجام می‌دهند.

عباسعلی ابوالفضلی، با بیان این مطلب و با اشاره به بحث به روز واگذار شدن سیم‌کارت‌ها اظهار کرد: در سیم‌کارت‌های کد ۰۹۱۰ یا همان سیم‌کارت‌های ۱۵۰‌هزار تومانی، کار واگذاری سیم‌کارت‌ها بعد از ثبت‌نام ، ۴۵ روز پس از آن و در صورت وجود ظرفیت انجام می‌شود.

وی افزود: سیم‌کارت‌های ۰۹۱۲ که ثبت‌نام آن‌ها به مبلغ ۲۸۸‌هزار تومان انجام می‌شود بلافاصله پس از ثبت‌نام واگذار خواهند شد.

ابوالفضلی با تاکید بر این که سیم‌کارت‌های ۲۸۸ هزار تومانی به روز واگذار می‌شوند، خاطرنشان کرد: دفاتری به این منظور مشخص شدند که کار ثبت‌نام را انجام می‌دهند و متقاضیان با مراجعه به این دفاتر ثبت‌نام کرده و سیم‌کارتشان را به روز دریافت می‌کنند.