موبایل ایرانی
حق امتیاز پروانه اپراتور اول ۷میلیارد و ۵۶۶میلیون ریال
براساس جزئیات پروانه اپراتور اول، حق امتیاز صدور پروانه با توجه به ۲۱میلیون و ۳۰۰هزار مشترک تلفن همراه و ۲۳میلیون و ۵۰۰هزار مشترک تلفن ثابت در کل ۷میلیارد و ۵۶۶ ریال برآورد شده است.
با توجه به دولتی بودن شرکت دارنده پروانه در زمان صدور پروانه و پرداختهای تکلیفی گذشته این مبلغ از دارنده پروانه دریافت نمیشود.
درخصوص تعهدات اپراتور اول در مورد تلفن همراه با توجه به وضع موجود ۲۱میلیون و ۳۰۰هزار شماره در حال کار اپراتور اول، تا پایان سال اول پروانه صادره (۱۳۸۷) باید ۳میلیون و ۷۰۰هزار مشترک سال دوم (۱۳۸۸) سهمیلیون مشترک سال سوم (۱۳۸۹) دومیلیون مشترک، سال چهارم (۱۳۹۰) دومیلیون مشترک سال پنجم (۱۳۹۱) یک و نیممیلیون مشترک، سال ششم (۱۳۹۲) یک و نیممیلیون مشترک، سال هفتم (۱۳۹۳) یکمیلیون مشترک و سال هشتم و نهم نیز یکمیلیون مشترک باید تلفن همراه دایر کند و از سال دهم به بعد نیز براساس رقابت و عرضه و تقاضا شماره دایر میشود.
در نتیجه از زمان صدور پروانه تا پایان برنامه این اپراتور علاوه بر دارا بودن ۲۱میلیون و ۳۰۰هزار مشترک این اپراتور باید ۱۶میلیون و ۷۰۰هزار مشترک دیگر نیز جذب شبکه خود کند.
سیمکارتها پیش از ورود به بازار آزمایش میشوند
مدیرعامل مرکز صنایع انفورماتیک از ایجاد آزمایشگاهی جهت تست کارتهای هوشمند در کشور خبر داد.
علیرضا خمسه در گفتوگو با موبنا اظهار داشت: تست و آزمایش سیم کارتها و کارت شارژهای تلفن همراه نیز در این آزمایشگاه مورد ارزیابی قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در این آزمایشگاه، هماهنگی بین کارت هوشمند و دستگاه کارت خوان، امنیت، شرایط استاندارد کارت، اندازهگیری تشعشعات مغناطیسی و سایر موارد مرتبط مورد آزمایش قرار میگیرد.
خمسه اظهار داشت: از این طریق کارتهای هوشمند دارای استاندارد کامل خواهند بود و از مضراتی که برای مصرفکننده ایجاد میکنند جلوگیری میشود.
پیش از این نیز رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرده بود که استانداردهای بهداشتی و ایمنی نصب دکلهای تلفن همراه با همکاری وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات در حال تدوین است.
به گفته مصطفی غفاری فناوریهای نوین از جمله تلفن همراه برای راحتی و زندگی بهتر مردم آمدهاند، اما اگر استانداردهای بهداشتی و ایمنی آنها رعایت نشود، سلامت انسانها را به خطر میاندازند به همین منظور برای رعایت اصول ایمنی این وسایل نیازمند همکاری بین بخشی دستگاههای مسوول هستیم.
توزیع مستقیم کارت شارژ از طریق دفاتر پستی
مدیرکل امور مشترکان و متقاضیان شرکت ارتباطات سیار از توزیع و واگذاری کارت شارژ تلفن همراه از طریق دفاتر پستی و مراکز تلفن ثابت در تهران به مشترکان و متقاضیان خبر داد.
علی حمیدی به ایسنا گفت: به دلیل افزایش ارائه کارت شارژ و عرضه مستقیم، این کارتها با قیمت حقیقی در بازار به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه حدود ۱۴۰ مرکز تلفن ثابت در تهران و کرج وجود دارد از ارائه خدمات سیمکارت اعتباری از طریق دفاتر بخشخصوصی و مصوب شدن تعرفه حقالزحمه دفاتر بخشخصوصی برای سیمکارتهای اعتباری خبر داد.
مدیرکل امور مشترکان و متقاضیان شرکت ارتباطات سیار پیش از این از سرعت گرفتن بحث نظارت بر دفاتر بخشخصوصی با توجه به انتقال وظیفه ارائه خدمات سیمکارتها به دفاتر بخشخصوصی خبر داده بود که نحوه نظارت بر دفاتر بخشخصوصی به دلیل آنلاین شدن اکثر دفاتر بخشخصوصی به شیوه جدید و با قوت فراوانی انجام میشود. او همچنین از ارائه خدمات سیمکارت اعتباری از طریق دفاتر بخشخصوصی خبر داده بود و با بیان این که تعرفه حقالزحمه دفاتر بخشخصوصی برای سیمکارتهای اعتباری مصوب شده است، گفته بود منتظر ابلاغ این تعرفهها هستیم تا اجرای ارائه خدمات سیمکارتهای اعتباری را از طریق این دفاتر انجام دهیم.
ارسال نظر