سونی در حال ثبت اختراع خود برای یک نمایشگر سه‌بعدی بی‌نیاز از عینک است که قادر است تصویر را تنظیم کرده و به بیننده در هر فاصله‌ای، یک دید مطلوب ارائه کند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این شرکت هدف از اختراع خود را که «شیوه و ابزار پردازش تصویر برجسته» است چنین توصیف کرده است: یک شیوه پردازش تصویر برجسته برای یک جفت تصویر برجسته تشکیل‌دهنده تصویر سه‌بعدی، شامل گام‌هایی برای ارزیابی فاصله مناسب فرد از نمایشگر سه‌بعدی بوده و به تطبیق جابه‌جایی مربوطه بین عناصر تصویر مربوطه در جفت تصویر برجسته می‌پردازد که در نهایت اختلاف نظر برجسته را در تصویر سه‌بعدی تغییر می‌دهد.

سونی در اختراع جدید خود قصد دارد معایب مشاهده تصاویر سه بعدی در خانه را حل کند. منتقدان اغلب به ذکر وضوح کم و دیگر تاثیرات انطباقی پرداخته‌اند؛ چرا که اغلب بیننده در بهترین موقعیت قرار ندارد.

موفقیت نمایشگرهای سه‌بعدی بدون عینک به زاویه بیننده و فاصله وی از نمایشگر بستگی دارد. با مفهوم نمایش سه‌بعدی سونی، این اختراع می‌تواند فاصله کاربر را از نمایشگر شناسایی کرده و فاصله تصویر را مطابق با آن تنظیم کند. سونی در پرونده اختراع خود به محدودیت‌های مشاهده سه‌بعدی بدون عینک اشاره کرده و گفته است: محتوای سه‌بعدی با استفاده از یک دوربین برجسته با مجموعه ثابتی از لنزها ثبت شده که به پیش فرض یک موقعیت مشاهده ثابت مرتبط، می‌پردازد. به گفته این شرکت، مشکل اینجا است که تاثیر قرار گرفتن در محل نامناسب، بیننده را دلسرد می‌کند. تصویر ایجاد شده غیرطبیعی به نظر می‌رسد و در اکثر موارد منجر به سردرد یا تهوع می‌شود.