به نظر می‌رسد گوگل باید برای پروسه آپدیت آندروید محصولاتش اقدام موثر دیگری در پیش گیرد. هر روز خبرهای زیادی از دستگاه‌هایی که توسط نسخه‌های آپدیت آندروید به روز می‌شوند می‌شنویم. این اخبار در ابتدا رضایت‌بخش به نظر می‌رسند زیرا کاربران زیادی از دستگاه‌هایی شکایت می‌کنند که در کل آپدیت‌های جدید را قبول نمی‌کنند.

متاسفانه آپدیت شدن یک دستگاه آندروید همیشه خبر خوشی نیست زیرا کاربران به سرعت در می‌یابند که مشکلات تازه شروع شده‌اند. تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند آندروید دستگاه‌های پیچیده‌ای هستند و پلت‌فورم آنها نیز پیچیده است در نتیجه هر روز شکایات بسیاری درباره مشکلات عمده‌ای شنیده می‌شود که بعد از دریافت آپدیت یک سیستم آندروید ظاهر می‌شوند.این طور به نظر می‌رسد که هیچ پروسه‌ای قبل از ارسال و عرضه این آپدیت‌ها به بازار، بر کیفیت و عملکرد آنها نظارت نمی‌کند. به روز رسانی‌های کلی هر سیستمی می‌تواند مشکل ساز باشد و این دور از انتظار نیست. موضوعی که باعث نگرانی است تعداد دفعاتی است که یک نسخه به روز رسانی به بازار عرضه شده و با نقض مواجه می‌شود.

نسخه به‌روز رسانیIce Cream Sandwich مثال جدیدی از این قبیل آپدیت‌های دردسر ساز است. کاربران در حال حاضر از قفل شدن تبلت‌های خود بعد از به‌روز رسانی تبلت خبر می‌دهند. تبلت‌ها نه به‌طور موقت که پی‌در‌پی و بطور کامل قفل می‌شوند.

ایسوز اشکال کار را پیدا کرده است و تا فوریه امسال آنها را رفع خواهد کرد. تا آن زمان کاربران مجبورند از نرم‌افزار‌های فریز استفاده کرده و مکررا دستگاه‌های خود را ریبوت کنند. از آنجا که چنین مشکلاتی اپیدمی شده است، گوگل باید چاره‌ای برای نظارت بر پروسه نسخه‌های به روز رسانی آندروید‌های خود بیابد.