مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه همه پیامک‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی که به صورت انبوه ارسال می‌شوند، باید مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را داشته باشند، اعلام کرد: نظارت در این حوزه وظیفه مخابرات نیست. صابر فیضی با اشاره به اینکه ارسال پیامک برای مشترکان تلفن همراه به دو صورت مجزا انجام می‌شود، اظهار کرد: روش اول ارسال پیامک به صورت انفرادی است که کاربران برای یکدیگر ارسال می‌کنند و روش دوم پیامک‌های انبوه است که جنبه اطلاع‌رسانی و تبلیغاتی دارد.

وی با بیان اینکه پیمانکاران مجاز همراه اول اقدام به ارسال پیامک انبوه می‌کنند، ادامه داد: مخابرات برای ارسال این پیامک‌ها هیچ‌گونه اجازه‌ای از مشترک نمی‌گیرد.

وی با اشاره به آیین‌نامه مربوط به خرید سیم‌کارت توسط مشترک، ادامه داد: مشترک با رعایت این قوانین سیم‌کارت تلفن همراه را از اپراتور خریداری می‌کند. فیضی با تاکید بر اینکه در زمینه ارسال پیام کوتاه در هیچ نقطه از دنیا محدودیتی از طرف مشتری احراز نمی‌شود، گفت: برای ارسال این نوع پیامک‌ها نیز هیچ نوع طبقه بندی در سیستم وجود ندارد و براساس پوشش دهی

آنتن‌تلفن همراه این نوع پیامک برای مشترک ارسال می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات با تاکید براینکه مراکز مجاز ارسال پیامک تنها پیامک‌هایی را ارسال می‌کنند که مجوز لازم را از وزارت ارشاد دریافت کرده باشند، خاطرنشان کرد: نظارت دراین زمینه به‌عهده سازمان‌ها و نهادهای نظارتی است.

وی با بیان اینکه ارسال پیامک‌های انبوه فقط در ساعاتی از روز امکان‌پذیراست، اظهار کرد: چنانچه تلفن همراه فرد خاموش باشد این احتمال وجود دارد پس از روشن کردن گوشی پیامک در خارج از ساعات مقرر به دست مشترک برسد.

فیضی خاطرنشان کرد: مشترکانی که تمایل به دریافت پیامک‌های انبوه را ندارند، می‌توانند با تماس به سامانه ۰۹۹۹۰، درخواست خود را برای دریافت این نوع پیامک‌ها اعلام کنند.