مدیرعامل اپراتور اول کشور از کاهش قیمت سیم‌کارت‌های دائمی تا ۲۵۴ هزار تومان خبر داد

م.ر.بهنام رئوف- روز گذشته اولین نشست مطبوعاتی سال۹۰ مدیرعامل بزرگ‌ترین اپراتور کشور در محل این شرکت برگزار شد. وحید صدوقی، مدیرعامل همراه اول در ابتدای این مراسم با ارائه عملکرد این شرکت در سال ۸۹ به برنامه پرمشترک‌ترین اپراتور خاورمیانه در سال ۹۰ پرداخت. وی در ابتدای بحث خود به بیان یک خبر خوش پرداخت و عنوان کرد با توجه به بحث‌هایی که در سال گذشته میان همراه اول و رگولاتوری به وجود آمده بود، تصمیم گرفتیم قیمت سیم‌کارت‌های تلفن همراه را کاهش دهیم. مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران از فروش سیم‌کارت‌های دائمی همراه اول به قیمت ۲۵۴ هزار و ۸۰۰ تومان از روز ۲۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری خبر داد.وی افزود: ‌در این سیم‌کارت‌ها ۱۲۰ هزار تومان هزینه حق اتصال، ‌چهار هزار و ۸۰۰ تومان مالیات بر ارزش افزوده و ۱۳۰ هزار تومان به عنوان تضمین پرداخت است. وی با بیان اینکه البته این موضوع به این معنا نیست که قیمت سیم‌کارت‌های قدیمی ارزان شود، گفت:‌ این سیم‌کارت‌ها از ۲۷ اردیبهشت‌ماه به مشترکان ارائه می‌شود و سیم‌کارت‌های ۰۹۱۰ به عنوان سیم‌کارت‌های دائمی بدون تضمین همراه اول هستند.

مدیرعامل همراه اول در پاسخ به سوال دنیای‌اقتصاد مبنی بر عدم عرضه سرویس‌های ارزش افزوده در مقایسه با رقیب اصلی این اپراتور و همچنین ارائه اینترنت نامناسب از نظر سرعت ارائه به کاربران گفت: قبول دارم که در این بخش کند عمل کرده‌ایم؛ اما حرکتی که از سال ۸۹ در مجموعه همراه اول آغاز شده است این کندی را جبران خواهد کرد. وی در ادامه افزود: مشکل اصلی ما در این بخش مدیریت دولتی گذشته شرکت و قانون برگزاری مناقصه‌ها بوده است؛ چرا که ما هم‌اکنون شبکه‌ای با چندین وندور مختلف در اختیار داریم. ارائه سرویس‌های ارزش افزوده در این شبکه ملزم به یکپارچه‌سازی این شبکه است. ما بارها سعی کرده‌ایم که سرویسی را ارائه دهیم؛ اما در مراحل تست با مشکل از سوی یک وندور مواجه شدیم. حال تصور کنید درخواست از آن وندور برای به‌روز رسانی تجهیزات خود چقدر زمان بر خواهد بود. همین عوامل باعث شده تا ما در بخش سرویس‌های ارزش افزوده سرعتی کند داشته باشیم؛ اما بعد از خصوصی شدن شرکت و برداشته شدن قوانین دست و پاگیر سرعت توسعه این بخش افزایش یافته است. صدوقی در ادامه به سرویس‌های ارزش افزوده راه‌اندازی شده در سال گذشته اشاره کرده و از سرویس‌های انتقال شارژ، بسته نامحدود اینترنت یا سرویس همراهان نام برد و افزود: ما با سه پیمانکار برای ارائه سرویس‌های ارزش افزوده به توافق رسیده و کار را آغاز کرده‌ایم. مدیرعامل همراه اول ادامه داد: این به معنای تامین محتوای این سرویس‌ها نیست، بلکه افرادی که در بخش تامین محتوا فعالیت دارند، می‌توانند برای ارائه سرویس‌های خود با این سه پیمانکار همکاری داشته باشند. صدوقی درباره سرعت اینترنت همراه اول گفت: از آنجایی که شبکه ما در حال حاضر نسل دو و دو و هفتاد و پنج است، نمی‌توان سرعت بالا ارائه داد؛ چرا که ارائه سرعت بالای اینترنت بر بستر موبایل مستلزم شبکه نسل سه است. وی ادامه داد: در این بخش تمام اقدامات لازم صورت گرفته است تا پس‌از پایان دوره حفاظت اپراتور سوم، همراه اول نیز بتواند از شبکه نسل سوم بهره بگیرد. وی ادامه داد: در حال حاضر ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از سرویس GPRS همراه اول استفاده می کنند که این رقم از یک و نیم میلیون نفر گذشته رشد چشمگیری داشته است که در حقیقت ارائه بسته نامحدود اینترنت باعث این استقبال شده است.

صدوقی گفت: برای سال ۹۰ در نظر داریم که ظرفیت استفاده از این سرویس را برای ۱۸ میلیون نفر فراهم کرده و سعی می‌کنیم تا خرداد ماه جاری این ظرفیت را به ۲۰ میلیون مشترک برسانیم. وی ادامه داد در بحث سرعت هم زمانی که روی نمایشگر کاربر حرف G نمایان شود، سرعت دانلود اینترنت ۲۰ تا ۲۵ کیلو بیت بر ثانیه خواهد بود و اگر کاربر در مناطق به روز شده آنتن‌ها به شبکه Edge قرار داشته باشد، می‌تواند از ۳۰ کیلو بیت بر ثانیه به بالا دانلود داشته باشد. وی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت ارسال پیام کوتاه به ۴۰ هزار پیام در ثانیه افزایش یافته و ظرفیت‌سازی برای ۲۰ میلیون مشترک جدید نیز در شبکه IN انجام شده است. حسن رضوی، معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ایران در ادامه گفته صدوقی در پاسخ به «دنیای‌اقتصاد» عنوان کرد: رتبه سایت همراه اول هم اکنون جزو صد سایت پر بازدید ایران است این رتبه را از یازده ماه گذشته تا به امروز داشتیم که این نشان‌دهنده افزایش تقاضا در این اپراتور است. وی به راه‌اندازی سرویس جیرینگ در ماه‌های آینده اشاره کرد و افزود: این سرویس در قالب یک سرویس ارزش افزوده در آینده نزدیک ارائه می‌شود و قطعا با استقبال از سوی مشترکان روبه‌رو خواهد شد. وی همچنین به سرویس‌هایی چون آوای انتظار و فعال شدنش به صورت آزمایشی برای دو میلیون مشترک همراه اول اشاره کرد و افزود: هم‌اکنون دوره آزمایشی این سرویس به پایان رسیده و این سرویس هم‌اکنون در بخش تجاری قرار گرفته است. این مقام مسوول به میزان استقبال از این سرویس در زمان تجاری شدن اشاره نکرد؛ اما ادامه داد ارسال پیامک‌های تبلیغاتی این سرویس که از چندی پیش آغاز شده به تدریج برای تمام مشترکان همراه اول ارسال خواهد شد.