مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس از راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی (IP-TV) در استان فارس خبر داد و اعلام کرد: برای بهره‌برداری از این سرویس مجوزات لازم از سازمان‌های مسوول اخذ شده است. چنگیز امیری با اشاره به اینکه در حال حاضر توسط شرکت مخابرات و سایر شرکت‌های خصوصی تمامی استان فارس به اینترنت پرسرعت مجهز شده است، اظهار داشت: بر همین اساس مخابرات استان فارس قصد ارائه سرویس‌های ارزش افزوده را به مشترکان خود دارد که تلویزیون اینترنتی از جمله یکی از این خدمات است.

وی با بیان اینکه مقدمات راه‌اندازی این نوع سرویس در این استان شروع شده است، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود تلویزیون اینترنتی تا پایان سال جاری به مشترکان استان فارس ارائه شود.

او با ابراز این مساله که هم‌اکنون در سراسر استان فارس شبکه فیبر نوری نصب و ۷۰ هزار پورت اینترنت پرسرعت واگذار شده و قرار است تا پایان سال ۳۰ هزار پورت جدید اینترنت نیز واگذار شود، اعلام کرد: بر همین اساس زیرساخت‌های لازم برای ارائه این سرویس در استان فارس فراهم است.

وی با اشاره به اینکه در خصوص راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی مذاکرات لازم با سازمان‌های تولید محتوا صورت گرفته است، افزود: این سازمان‌ها مجوزات لازم را از مراجع مربوطه دریافت کرده‌اند.

تلویزیون اینترنتی یک فناوری جدید محسوب می‌شود که دنیای تلویزیون و اینترنت را به هم پیوند می‌دهد و محصول هم‌گرایی صنعت رایانه، مخابرات و Multimedia (چند رسانه‌ای) است و هدف از پیدایش این فناوری حفظ بیننده و ایجاد روش‌های جدید استفاده از تلویزیون اعلام شده است.

IP-TV به ارسال و پخش برنامه‌های تلویزیونی برای مشترکان از طریق زیرساخت باند وسیع و توسط پروتکل اینترنت می‌پردازد.مخاطبان تلویزیون از طریق اینترنت به بانک اطلاعاتی شبکه مورد نظر دست می‌یابند و می‌توانند به صورت On Line در آنچه مشاهده می‌کنند، دخل و تصرف کنند. مزیت این نوع تلویزیون این است که کاربر می‌تواند زمان پخش یک برنامه را تغییر داده، یا برنامه دلخواه خود را رزرو کند و بعد با پیغامی که داده می‌شود از زمان پخش آن برنامه با خبر شود یا اینکه کاری کند که برنامه به طور خودکار برای او ذخیره شود.

یکی دیگر از قسمت‌هایی که در آن پویایی تلویزیون اینترنتی به بهترین وجه دیده می‌شود؛ بخش سفارشات خرید اجناس، موسیقی یا فیلم دلخواه است.