هدست واقعیت مجازی مستقل اچتیسی با پردازنده جدید
فارنت: در پی افزایش روزافزون تب استفاده و بهکار گیری فناوری واقعیت مجازی در زمینههای مختلف، شاهد آن هستیم که به موازات آن کاربران به برخی محدودیتهای هدستهای واقعیت مجازی مانند Vive و Oculus پی بردهاند. همین موضوع شرکتهای سختافزاری را بر آن داشته تا با بهکار گیری فناوریهای جدید، هدستهای واقعیت مجازی جدیدی به بازار عرضه کنند که برای کار به هیچ گوشی هوشمندی وابسته نیست. یکی از موانع بزرگی که هدستهای واقعیت مجازی با آن دست و پنجه نرم میکنند، وابستگی آنها به یک سختافزار جداگانه و تعداد فراوان سیمهای مورد نیاز برای ایجاد اتصال محسوب میشود.
فارنت: در پی افزایش روزافزون تب استفاده و بهکار گیری فناوری واقعیت مجازی در زمینههای مختلف، شاهد آن هستیم که به موازات آن کاربران به برخی محدودیتهای هدستهای واقعیت مجازی مانند Vive و Oculus پی بردهاند. همین موضوع شرکتهای سختافزاری را بر آن داشته تا با بهکار گیری فناوریهای جدید، هدستهای واقعیت مجازی جدیدی به بازار عرضه کنند که برای کار به هیچ گوشی هوشمندی وابسته نیست. یکی از موانع بزرگی که هدستهای واقعیت مجازی با آن دست و پنجه نرم میکنند، وابستگی آنها به یک سختافزار جداگانه و تعداد فراوان سیمهای مورد نیاز برای ایجاد اتصال محسوب میشود. جدیدترین هدست واقعیت مجازی شرکت اچتیسی قصد دارد این مشکل را برطرف کند. هدست واقعیت مجازی جدید Vive به معنای واقعی مستقل بوده و برای کار به هیچ گوشی هوشمند یا لپتاپی وابسته نیست، چرا که تمامی پردازشهای آن از طریق تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ کوآلکام صورت میپذیرد. البته در کنفرانس Google I/ O، گوگل یک هدست واقعیت مجازی Vive معرفی کرد که از پلتفرم واقعیت مجازی گوگل یعنی Daydream که سال گذشته عرضه شده بود، استفاده میکرد. البته به وضوح مشخص است که هدست واقعیت مجازی مستقل جدید Vive با مدلی که گوگل معرفی کرده بود تفاوت اساسی دارد، چرا که نسخه به روز شده از تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ قدرت گرفته است.
تفاوت دیگر آنکه هرچند هر دو مدل با برند اچ تی سی به بازار عرضه میشوند، با این حال نسخه جدید بر مبنای پلتفرم اسنپدراگون کوآ لکام توسعه یافته و این یعنی آنکه تنها میتوان به محتویات عرضه شده در فروشگاه آنلاین Viveport دسترسی پیدا کرد. هدف از راهاندازی این فروشگاه نمایش اپلیکیشنهایی به جز بازیها است که میتوانند قابلیتهای یک هدست واقعیت مجازی را در زمینههای مفیدی مثل خلاقیت، هنر، آموزش و... نشان دهند. این هدست از اسنپدراگون ۸۳۵، دو نمایشگر ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰، حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی و ۴ گیگابایت رم LDDRP۴ بهره میبرد. همانطور که میدانید پردازندههای موبایلی بر پایه معماری ARM توسعه یافتهاند و این در حالی است که پردازندههای اینتل بر پایه معماری x۸۶، از اینرو باید منتظر ماند و دید که تراشه بالا رده کوآلکام چگونه عملکردی در حوزه واقعیت مجازی خواهد داشت. درنهایت انتظار داریم که مدل جدید هدست واقعیت مجازی مستقل Vive با قیمتی مقرون به صرفهتر نسبت به رقبا بهزودی در بازار چین عرضه شود.
ارسال نظر