ورود سازمان ملل به نبرد اپل و اف بیآی
خبرگزاری فارس: نبرد میان افبیآی و شرکت اپل برای دسترسی به اطلاعات رمزگذاری شده کاربران آیفون موجب نگرانی و موضعگیری مقامات سازمان ملل نیز شد. به گزارش تک کرانچ، کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل هشدار داده که تلاش افبیآی برای تضعیف امنیت سیستم عامل iOS شرکت اپل و استخراج اطلاعات کاربران از آن میتواند زندگی افراد زیادی را به خطر بیندازد.
دامنه این درگیری به حدی افزایش یافته که کنگره آمریکا جلسه مشورتی برای استماع نظرات دو طرف تشکیل داده تا به قول خود بتواند توازنی میان حفظ حریم شخصی، کاربران و امنیت آمریکا به وجود آورد.
خبرگزاری فارس: نبرد میان افبیآی و شرکت اپل برای دسترسی به اطلاعات رمزگذاری شده کاربران آیفون موجب نگرانی و موضعگیری مقامات سازمان ملل نیز شد.به گزارش تک کرانچ، کمیسیونر حقوق بشر سازمان ملل هشدار داده که تلاش افبیآی برای تضعیف امنیت سیستم عامل iOS شرکت اپل و استخراج اطلاعات کاربران از آن میتواند زندگی افراد زیادی را به خطر بیندازد.
دامنه این درگیری به حدی افزایش یافته که کنگره آمریکا جلسه مشورتی برای استماع نظرات دو طرف تشکیل داده تا به قول خود بتواند توازنی میان حفظ حریم شخصی، کاربران و امنیت آمریکا به وجود آورد. حال در میانه این منازعه موضعگیری یکی از مقامات سازمان ملل هم به نفع اپل تمام شده است. زید رعدالحسین، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل اظهار کرده که حفظ حریم شخصی پیش شرط حفظ امنیت است. وی همچنین خواستار مشخص شدن خطوط قرمزی مشخص برای حفاظت از دادههای کاربران در عصر دیجیتال شده است. وی افزوده که نتیجه درگیری اپل و افبیآی اگر به تضعیف امنیت سیستم عامل iOS منجر شود، میتواند پیامدهای ناخوشایندی برای حقوق بشر مردم جهان داشته باشد و هدیهای برای حکومتهای تمامیت خواه در جهان محسوب میشود. افبیآی خواستار رمزگشایی آیفون متعلق به فردی به نام سید رضوان فاروق است که در دسامبر سال گذشته ۱۴ نفر را در سن برناردینو به قتل رساند. دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی گوشی آیفون این فرد باعث منازعه حقوقی دامنهداری میان اپل و افبیآی شده است. افبیآی معتقد است اپل باید دادههای خصوصی کاربران هر گوشی آیفونی را که پلیس طلب کند بر اساس حکم دادگاه افشا کند، اما اپل میگوید نظام رمزگذاری گوشی آیفون به گونهای است که هیچ کس به جز کاربر گوشی نمیتواند به دادههای خصوصی کاربران دسترسی پیدا کند.تیم کوک مدیر عامل اپل پیش از این گفته بود اگر کارکنان افبیآی از طریق یکی از شبکههای وای فای مورد استفاده این تروریست به اینترنت و سرویس آیکلود مورد استفاده او متصل میشدند، قادر بودند به دادههای وی دسترسی داشته باشند. اما حالا آنها پس از بازتنظیم کلمه عبور سرویس آیکلود تروریست یاد شده و قفل شدن و حذف شناسه کاربری وی در آیکلود، قصد دارند با فشار آوردن به شرکت اپل خطای خود را جبران کنند و به دادههای مورد نیازشان دسترسی پیدا کنند.
ارسال نظر