استاندار آذربایجان شرقی:
صادرات فرش تبریز باید به ۲۰۰ میلیون دلار برسد
دنیای اقتصاد، تبریز، رعنا نیکرفتار: استاندار آذربایجانشرقی از تعدد تشکیلات مرتبط با فرش دستباف استان انتقاد کرد و گفت: این تعدد تشکیلات سودی به حال صنعت فرش استان نداشته است.
اسماعیل جبارزاده در نشستی با مدیران و فعالان بخش تعاون استان گفت: با تلاشهای صورت گرفته موفق شدیم تبریز را بهعنوان پایتخت فرش دستباف دنیا به ثبت برسانیم از این رو اکنون نوبت فعالان صنعت فرش است تا از این فرصت ارزشمند استفاده کنند. جبارزاده با تاکید بر اینکه بیشترین حجم صادرات فرش باید از این استان انجام شود، گفت: اکنون صادرات فرش ما سالانه ۷۰ میلیون دلار است که باید این رقم را به ۲۰۰ میلیون دلار برسانیم.
دنیای اقتصاد، تبریز، رعنا نیکرفتار: استاندار آذربایجانشرقی از تعدد تشکیلات مرتبط با فرش دستباف استان انتقاد کرد و گفت: این تعدد تشکیلات سودی به حال صنعت فرش استان نداشته است.
اسماعیل جبارزاده در نشستی با مدیران و فعالان بخش تعاون استان گفت: با تلاشهای صورت گرفته موفق شدیم تبریز را بهعنوان پایتخت فرش دستباف دنیا به ثبت برسانیم از این رو اکنون نوبت فعالان صنعت فرش است تا از این فرصت ارزشمند استفاده کنند. جبارزاده با تاکید بر اینکه بیشترین حجم صادرات فرش باید از این استان انجام شود، گفت: اکنون صادرات فرش ما سالانه ۷۰ میلیون دلار است که باید این رقم را به ۲۰۰ میلیون دلار برسانیم. جبارزاده در ادامه به اهمیت بخش تعاون در اقتصاد اشاره کرد و با بیان اینکه بخش تعاون میتواند در حل مشکلات به دولت کمک کند، خاطرنشان کرد: بخش تعاون باید بازیگر اصلی اقتصاد مقاومتی باشد، چرا که این بخش برخوردار از حجم بالای متخصصان و صاحبنظران است و بیشتر از بخش دولتی و حتی بخش خصوصی میتواند نوآوری و ابتکار داشته باشد.
جبارزاده با تاکید بر اینکه از افزایش تعداد تعاونیها در استان استقبال میکنیم، افزود: ۷۰ درصد از برنامه توسعه استان متکی به بخش غیردولتی است و این برنامه زمینه خوبی برای فعالیت بخش تعاون است. وی با اشاره به اینکه در بخش واگذاری طرحهای نیمه تمام نیز بخش تعاون در اولویت قرار دارد، افزود: از تاسیس تعاونیهای مختلف برای اجرای طرحهای سند تدبیر توسعه حمایت میکنیم.
استاندار همچنین خواستار افزایش تسهیلات بانک توسعه تعاون و حمایت بیشتر این بانک از تعاونیهای استان و نیز گسترش تنوع خدمات بیمه تعاون شد.
وی از مدیران بخش تعاون استان هم خواست ضمن سرمایهگذاری در حوزههای مختلف بهویژه بخش سلامت، کشاورزی، نفت، گاز و ساختمانسازی در کنار تولید و ارائه خدمات به بحث صادرات نیز توجه ویژهای داشته باشند.
میراحد حسینی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی هم در این نشست از انتخاب سه تعاونی استان بهعنوان شرکتهای تعاونی برتر در کشور خبر داد و افزود: سعی ما بر این است که با رونق بخش تعاون قسمتی از مشکلات اقتصادی جامعه را رفع کنیم. وی تعداد کل تعاونیهای فعال استان را ۴۳۷۵ تعاونی با یک میلیون و ۷۹۲ هزار و ۶۹۲ نفرعضو اعلام کرد و گفت: این تعاونیها برای ۶۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده است. حسینی همچنین از تشکیل شورای توسعه بخش تعاون و تحقق ۶۷ درصدی مصوبات آن خبر داد و افزود: تشکیل شورای راهبردی شمالغرب کشور به دبیری این اداره کل، هماهنگی برای دریافت تسهیلات از محل صندوق کارآفرینی امید برای تعاونیهای فرش دستباف و کشاورزی، تشکیل کمیته داوری، تکمیل حلقههای اقتصادی بخش تعاون، واگذاری ساختمان مستقل به مرکز آموزش علمی کاربردی و افتتاح ۸ طرح در هفته تعاون با سرمایهگذاری ۲۸ میلیارد تومانی و اشتغالزایی ۹۱ نفر از اقدامات اداره کل تعاون استان است.
ارسال نظر