در مراسم تجلیل از صنعتگران نمونه استان مازندران مطرح شد
توسعه صنعت پتروشیمی در مازندران
دنیایاقتصاد، ساری، سمیه ابوالحسنی: معاون برنامهریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه در مسیر رفع و باز کردن گره مشکلات تولیدی و تولیدکنندگان هستیم، گفت: درصدد توسعه صنایع نفت وگاز، پتروشیمی، خودروسازی، معادن، دارو و. . . در استان هستیم. علی احسانی در همایش تجلیل از واحدهای نمونه و پیشکسوت صنعتی و معدنی مازندران با بیان اینکه نگاه خوبی به توسعه صنعت استان شده است، اظهار کرد: توسعه صنعت پتروشیمی در اولویت صنایع استان قرار گرفته و قرار است فضای صنعتی در حوزه نفت و گاز نیز در مازندران توسعه یابد.
دنیایاقتصاد، ساری، سمیه ابوالحسنی: معاون برنامهریزی استانداری مازندران با اشاره به اینکه در مسیر رفع و باز کردن گره مشکلات تولیدی و تولیدکنندگان هستیم، گفت: درصدد توسعه صنایع نفت وگاز، پتروشیمی، خودروسازی، معادن، دارو و... در استان هستیم. علی احسانی در همایش تجلیل از واحدهای نمونه و پیشکسوت صنعتی و معدنی مازندران با بیان اینکه نگاه خوبی به توسعه صنعت استان شده است، اظهار کرد: توسعه صنعت پتروشیمی در اولویت صنایع استان قرار گرفته و قرار است فضای صنعتی در حوزه نفت و گاز نیز در مازندران توسعه یابد.
وی تورم را یکی از مشکلات پیش روی تولیدکنندگان عنوان کرد و افزود: صنعت و معدن از بزرگترین و موثرترین بخشهای اقتصادی در اقتصاد کلان کشور است و تاثیرگذاری آن در اقتصاد کشور از دیگر بخشها بیشتر است.
وی با بیان اینکه ۴۳ درصد اشتغال کشور در بخش صنعت است، گفت: فضای صنعتی کشور در آمار ملی وضعیت خوبی ندارد.
وی در ادامه بیان کرد: بحث بسته حمایتی تولیدکنندگان در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در دستورکار قرار گرفته و بهزودی بسته حمایتی تولیدکنندگان مازندرانی اجرا میشود. معاون برنامهریزی استانداری مازندران با بیان اینکه از هزار و ۴۳۹ واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی استان ۳۱۴ واحد غیرفعال است، اذعان کرد: راه توسعه اقتصادی استان نیازمند برنامه دراز مدت است که با همفکری بخش خصوصی و دانشگاهیان به نتیجه خواهد رسید.
احسانی خاطرنشان کرد: زیرساختها در شهرکهای صنعتی استان بسیار پایین است و بیشتر واحدهای صنعتی برای تامین مواد اولیه نیازمند سرمایه در گردش هستند که برای رفع این موانع نشستهایی با بانکهای عامل استان گذاشته شد. وی با اشاره به اینکه توسعه صنعت دریایی در مازندران ضعیف است، افزود: در استان موفق به توسعه حداقلی در این بخش نشدیم.
احسانی با بیان اینکه فضای کسبوکار در مازندران خوب نیست، گفت: اگر میخواهیم در بحث اشتغال و تولید پیشرفت کنیم باید به بخش توسعه صادرات توجه ویژهای شود.
وی بیان کرد: بیشتر بنگاههای تولیدی استان وام محور هستند و بورس و فرابورس میتوانند بهعنوان یک ظرفیت در استان مورد استفاده قرار گیرند. احسانی خاطرنشان کرد: در برنامه استانی ورود سرمایهگذاران بخش خصوصی غیربومی و خارجی را داریم تا بتوان برای توسعه تولید و صنعت استان اقداماتی انجام داد. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران نیز با بیان اینکه در حال حاضر، صنعتگران استانی با وضعیت نگران کنندهای مواجه هستند، گفت: بیشترین مشکلات در حوزه بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی است.
غلامرضا عشریه با اشاره به تشکیل ۳ کارگروه بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی برای کاهش یا از بین بردن مشکلات، اظهار کرد: مشکلات در عرصه تولید و تجارت باید بهصورت مکتوب به اتاق بازرگانی ارسال تا مصوبهای برای آن ارائه شود.
وی از ارائه بسته حمایتی دولت به بخش تولید و اقتصاد کشور تا پایان تیرماه خبر داد و افزود: ارائه این بسته حمایتی تا حدودی توسعه تولید و صنعت کشور را به همراه خواهد داشت. این مسوول عمدهترین مشکل امروز استان را نداشتن اختیارات کافی مدیران در حمایت از واحدهای صنعتی در خصوص بانکها عنوان کرد و افزود: بیشترین لطمه در استان به تولیدکنندگان و صنعتگران وارد میشود. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز با بیان اینکه در کشور مبارزه با رکود و رونق اقتصادی در دستور کار دولت قرار گرفت، گفت: بسته حمایتی دولت برای رونق و افزایش تولید در اختیار تولیدکنندگان و صنعتگران قرار میگیرد. در این مراسم ۳۸ صنعتگر نمونه استان تجلیل شدند.
ارسال نظر