گزارش
بهبود سرمایهگذاری در عسلویه
دنیایاقتصاد- اهواز- محمد علافپور: مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: کمبود سرمایه بخش خصوصی از جمله موانع سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است. حجتالله فریدونی با بیان اینکه در عصر اطلاعات مزیت اصلی سرمایه در دانش نهفته است، گفت:تصمیمگیری هوشمندانه، باز طراحی فرآیندها، تولید دانش جدید، زمینه ارتقای سطح فعالیتها است که نهایتا منجر به افزایش تولید و ارزش افزوده بالاتر میشود. مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در مورد مشکلات اصلی سرمایهگذاری در منطقه با بیان اینکه توسعه اقتصادی نه تنها به فراوانی سرمایه بلکه بهخصوصیات فردی، اجتماعی، شرایط تاریخی کشورهای در حال توسعه نیز بستگی دارد، گفت: کمبود سرمایه بخش خصوصی از جمله موانع سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی در کشورهای در حال توسعه است.
دنیایاقتصاد- اهواز- محمد علافپور: مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس گفت: کمبود سرمایه بخش خصوصی از جمله موانع سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.
حجتالله فریدونی با بیان اینکه در عصر اطلاعات مزیت اصلی سرمایه در دانش نهفته است، گفت:تصمیمگیری هوشمندانه، باز طراحی فرآیندها، تولید دانش جدید، زمینه ارتقای سطح فعالیتها است که نهایتا منجر به افزایش تولید و ارزش افزوده بالاتر میشود.
مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در مورد مشکلات اصلی سرمایهگذاری در منطقه با بیان اینکه توسعه اقتصادی نه تنها به فراوانی سرمایه بلکه بهخصوصیات فردی، اجتماعی، شرایط تاریخی کشورهای در حال توسعه نیز بستگی دارد، گفت: کمبود سرمایه بخش خصوصی از جمله موانع سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی در کشورهای در حال توسعه است. فریدونی تصریح کرد: خوشبختانه تیم جدید مدیریتی وزارت نفت علاوهبر درایت در روابط و تعاملات بینالمللی با وضع مشوقهای حمایتی هوشمندانه در راستای ارتقای جایگاه و تحکیم پایههای صنعتی و اقتصادی کشور، گامهای مهم و تاثیرگذاری را برداشته است. مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس یادآور شد: طی سالهای اخیر عوامل متعددی از جمله عدم مدیریت مناسب تحریمها، تغییرات زودهنگام و پی در پی مقررات ارزی، پولی و گمرکی، موانع نظام بانکی و فقدان یک نظام منسجم و هماهنگ حقوقی در زمینه جذب سرمایه، فرآیند سرمایهگذاری در منطقه عسلویه را با مشکلات عدیدهای روبهرو کرده است.
انتظار آن است با توجه به دستور وزیر نفت مبنی بر ضرورت توسعه اقتصادی و تاکید بر اجرایی شدن حماسه اقتصادی، همه بخشهای وزارت نفت همت کرده و با اهداف اقتصادی ایشان که کلید پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور است، مساعی لازم را به کار بندیم. فریدونی با بیان اینکه طی سالهای گذشته سرمایهگذاری در پایتخت انرژی کشور اصلا مناسب نبوده، در مورد پروژههای پیش روی در سال آینده در منطقه گفت: جلوگیری از خامفروشی، برنامههایی همچون طرحهای احداث پارک پالایشگاه میعانات گازی و تولید محصولات تکمیلی، طرحهای میانی و پایین دستی پتروشیمی، طرح جامع مدیریت پسماند، طرح تصفیهخانه مرکزی فاضلاب منطقه، طرح احداث هتل بینالمللی پنج ستاره سوپر لوکس، طرح کاشت گیاه یاتروفا با هدف توسعه و گسترش فضای سبز منطقه، اجرای مخابرات متمرکز، طرح توسعه ترمینال فرودگاه بینالمللی و بسیاری طرحهای دیگر که بخش خصوصی را راغب به سرمایهگذاری میکند از جمله پروژههای پیش رو است.
وی در پاسخ به اینکه بزرگترین مشکل از دید سرمایهگذاران در منطقه عسلویه چیست، گفت:یکی از مواردی که برای سرمایهگذاران دارای اهمیت است، بحث تلطیف فضای کسبوکار در منطقه ویژه میباشد. فضای کسبوکار منطقه تصویر و برآیند کلیه مولفههای موثر در امر سرمایهگذاری است و از این رو تسهیل کسبوکار میتواند اقدامات موثری را در حوزه سختافزاری و نرمافزاری، شامل شود. از طرفی بحث پشتیبانی و حمایت از سرمایهگذاری در منطقه عسلویه و اعطای تسهیلات و مشوقهای پایدار و مکفی به سرمایهگذاران نیز از دیگر موارد قابل تامل است.
ارسال نظر