افزایش توان ملی، از مهمترین دستاوردهای استانداردسازی عناوین شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان
نمایشگاه اصفهان عضو اتحادیه جهانی نمایشگاهها (UFI) شد
دنیای اقتصاد - اصفهان- آرزو کریمی مقدم: رییس هیاتمدیره شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت با اظهار امیدواری درخصوص تعامل بهتر در ساخت مکان دائمی نمایشگاههای استان توسط شورای جدید، از دریافت ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث این پروژه در آخرین سفر دولت دهم به اصفهان خبر داد. مهدی رقابی با اشاره به اینکه پروژه روشن دشت، یک برکت استانی و ملی است و این خدمت ماندگار شهر نباید از مردم دریغ شود، اظهار کرد: در این خصوص مذاکراتم با شهرداری اصفهان انجام شده و امیدواریم نتیجه مطلوبی حاصل شود و پروژه روشن دشت اجرایی شود.
دنیای اقتصاد - اصفهان- آرزو کریمی مقدم: رییس هیاتمدیره شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت با اظهار امیدواری درخصوص تعامل بهتر در ساخت مکان دائمی نمایشگاههای استان توسط شورای جدید، از دریافت 200 میلیارد ریال اعتبار برای احداث این پروژه در آخرین سفر دولت دهم به اصفهان خبر داد.مهدی رقابی با اشاره به اینکه پروژه روشن دشت، یک برکت استانی و ملی است و این خدمت ماندگار شهر نباید از مردم دریغ شود، اظهار کرد: در این خصوص مذاکراتم با شهرداری اصفهان انجام شده و امیدواریم نتیجه مطلوبی حاصل شود و پروژه روشن دشت اجرایی شود.
وی عضویت شرکت در اتحادیه نهایی نمایشگاهها (UFI) را افتخاری برای اصفهان دانست و اذعان کرد: نمایشگاه اصفهان توانست بهرغم نداشتن استاندارد فضای فیزیکی به لحاظ کیفیت و نوع فعالیتها در این اتحادیه پذیرفته شود و در واقع سطح برگزاری نمایشگاههای اصفهان، نداشتن مکان استاندارد را جبران کرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان نیز پس از ارائه گزارشی از عملکرد شرکت در سال 91 گفت:سال گذشته، سالی سخت را برای صنعت نمایشگاههای کشور رقم زد؛ چراکه نمایشگاهها به عنوان آیینهای واقعی برای نمایش فضای کسبوکار، در سال گذشته نمایانگر مشکلات، بحرانها و دغدغههای ملی تلاشگران اقتصادی کشور در عرصههای مختلف بودند و بازتاب مشکلات فضای اقتصادی کشور و کمرونقی و رکود واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ در نمایشگاه متجلی شده بود. با این حال شرکت توانست با برگزاری 45 عنوان نمایشگاه تخصصی و بینالمللی در داخل و حضور در چهار نمایشگاه معتبر جهان از طریق استقرار پاویون ملی ایران و اعزام هیات تجاری تخصصی، بخش اعظمی از اهداف خود را در مدت یک سال کاری گذشته و در سختترین شرایط به ثمر برساند.
رسول محققیان مهمترین شاخصه عملکردی شرکت در سال گذشته را حرکت در راستای استانداردسازی عناوین نمایشگاهی براساس معیارهای جهانی خواند و اظهار کرد: از میان 30 شرکت نمایشگاهی کشور، 5 شرکت عضو UFI هستند و این اتحادیه جهانی، در آفریقا و خاورمیانه 33 عضو و در کل جهان، 636 عضو از 85 کشور جهان دارد که این موضوع اهمیت عضویت نمایشگاه اصفهان را تبیین میکند.
وی توسعه گردشگری، افزایش مبادلات تجاری فعالان اقتصادی با دیگر کشورها، ارتقای سطح کیفی نمایشگاه، افزایش رضایتمندی مخاطبان و معرفی بهتر توانمندیهای شرکتهای داخلی و در نتیجه افزایش توان ملی را از مهمترین دستاوردهای این اقدام ذکر کرد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان تصریح کرد: وضعیت بنگاههای اقتصادی کشور در سال 1391، بسیار آسیبپذیر؛ بنابراین حفظ وضع موجود، توازن هزینهها و درآمدهای آنان با نگاه تورمی 35 تا 45 درصد در اقتصاد کشور به آرزوی بنگاهها و شرکتهای تولیدی و خدماتی تبدیل شده و در این شرایط کار نمایشگاه برای بازاریابی مشارکتکنندگان، یک پله به عقب رفته بود و شرکت باید احساس نیاز را در آنها ایجاد میکرد. به هر روی ایجاد نیاز در مخاطبان و پاسخگویی به این نیاز در فضای نمایشگاه، تغییر نگاه بنگاههای اقتصادی به مشارکت در نمایشگاه به عنوان یک سرمایه و نه هزینه، تغییر نگرش واحدهای تولیدی برای حضور در نمایشگاه در زمان رکود و نه فقط در زمان رونق اقتصادی کار بسیار دشواری بود که شرکت در سال کاری گذشته در کنار دیگر فرآیندها و وظایف باید به آن اهتمام میورزید و دشواری کار را صد چندان میکرد.
ارسال نظر