همایش توسعه گردشگری در آذربایجان شرقی برگزارشد
تبریز- خبرنگار دنیای اقتصاد: همایش یکروزه توانمندیها، موانع، مشکلات و راههای توسعه گردشگری در آذربایجان شرقی دیروز در هتل ائلگلی تبریز گشایش یافت. رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی در مراسم گشایش این همایش گفت: در این همایش صاحب نظران، استادان، مدیران اجرایی و مسوولان تورهای گردشگری و خدمات مسافرتی پیرامون توسعه و گسترش صنعت گردشگری و جذب و جلب گردشگران بحث و تبادل نظر میکنند.
رضا عبادی، افزود: همچنین در این همایش مباحثی چون نقش گردشگری در توسعه اشتغال و اقتصاد استان، اکوتوریسم و گردشگری روستایی، بازاریابی و تبلیغات مطرح میشود.
وی با اشاره به پتانسیلها و ظرفیتهای استان آذربایجان شرقی برای توسعه زیرساختهای مراکز اقامتی اظهار کرد: برپایی چنین همایشی با تأکید بر توانمندیهای این استان میتواند، گام مؤثری در راه محقق شدن جاذبههای توریستی و سرمایهگذاری این استان به شمار رود.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، بررسی راههای بازاریابی و تبلیغات، معرفی جاذبهها و پتانسیلهای استان آذربایجان شرقی، تقویت و ارائه تسهیلات به بخشخصوصی را از جمله محورهای این همایش برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: مسوولان دفاتر خدمات مسافرتی، هتلداران و مقامات مسوول، صاحبنظران و دانشگاهیان جزو مخاطبان اصلی این همایش هستند.
عبادی، همچنین خاطر نشان کرد: از میان ۴۰ عنوان مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش، ۷ عنوان مقاله برتر به صورت سخنرانی ارایه میشود که روشهای توسعه طبیعت گردی و گردشگری، راههای افزایش سرمایهگذاری در گردشگری، شیوههای فرهنگسازی توسعه گردشگری از جمله محورهای مقالات در این همایش است.
وی افزود: راههای تقویت زیرساختها و نقش طرحهای شهری و منطقهای در توسعه گردشگری، نقش توسعه گردشگری در اشتغالزایی و شکوفایی اقتصاد آذربایجانشرقی از دیگر موضوعات مقالات است.
عبادی، همچنین یادآور شد: همزمان با این همایش، نمایشگاه جانبی معرفی جاذبههای گردشگری استان، بناهای تاریخی و صنایع دستی و کارگاههای گروهی، توانمندیهای استان آذربایجان شرقی را در معرض بازدید علاقهمندان قرار خواهند داد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور نیز در این همایش گفت: ۴۸ هزار تخت به مراکز اقامتی کشور تا پایان سال ۸۶ افزوده میشود.
محمدشریف ملکزاده، افزود: به همین منظور ۴هزار و ۴۵۶میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
وی، تعداد کنونی تختها در مراکز اقامتی و تفریحی کشور را ۱۵۱هزار تخت اعلام کرد.
ملکزاده، از راهاندازی ۳۰۰باب مجتمع توریستی و رفاهی تا پایان امسال در سطح کشور خبر داد و افزود: برای ساخت و تجهیز این مجتمعها یک میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال پرونده از سوی متقاضیان بخش خصوصی تکمیل شده است.
وی افزود: با عنایت و توجه خاص دولت هفتم به بخش گردشگری و توسعه این صنعت امسال ۶۰۰میلیارد ریال نیز برای انجام زیرساختها از جمله سرویس های بهداشتی تخصیص داده شده است.
وی گفت: امسال ۱۰میلیون دلار برای انجام تبلیغات در حوزه گردشگری کشور اختصاص یافته است. بهگفته ملک زاده، از محل همین اعتبار تاکنون تبلیغات مختلفی در شبکههای مختلف جهانی از جمله بیبیسی و الجزیره انجام شده است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از تشکیل کمیتههای مختلف برای ساماندهی گردشگری خبر داد و گفت: کمیته ملی ساماندهی مجتمعهای خدمات رفاهی ساخت و تجهیز ۲۰۰مجتمع را در دستور کار خود دارد. به گفته وی، سرمایهگذاری در ۴۰تا ۵۰درصد از مجتمعهای فوق توسط مقامات محلی و استانداران انجام شده است.
ارسال نظر