دوهزار فرصت شغلی در بخش حمل‌ونقل کهکیلویه و بویراحمد ایجاد شد

یاسوج- خبرنگار دنیای اقتصاد: مدیران کل راه و ترابری و حمل‌ونقل و پایانه‌های استان کهکیلویه و بویر احمد با نماینده ولی فقیه و نماینده مجلس خبرگان رهبری استان، دیدار کردند.

به گزارش روابط‌عمومی سازمان حمل‌ونقل و پایانه‌های استان، مصدقی، مدیر کل حمل‌ونقل و پایانه‌های کهکیلویه و بویراحمد در خصوص فعالیت‌های سازمان حمل‌ونقل و پایانه‌های استان گفت: این سازمان در زمینه‌های مدیریت سرعت و توزین، برخورد با تخلفات حمل و نقلی، توسعه و نوسازی ناوگان، نظام پیشنهادات، ساخت مجتمع‌های خدماتی - رفاهی، پایانه‌های مسافربری و ساخت سومین شهرک حمل‌ونقل کشور اقدامات موثری انجام داده است.

مصدقی، گفت: تاکنون یک‌هزار و ۷۴۰نفر ساعت دوره آموزشی برای رانندگان و مدیران شرکت‌ها برگزار شد و با پرداخت ۳۷میلیارد ریال تسهیلات، زمینه اشتغال برای ۲۰۰۰نفر به صورت مستقیم فراهم شده است. در بودجه سال ۸۶

اعتبارات استان لرستان ۳۸درصد افزایش می‌یابد

معاون عمرانی استانداری لرستان از افزایش ۳۸‌درصدی اعتبارات استان در بودجه سال ۸۶ خبر داد.

هوشنگ بازوند در گفت‌وگو با «ایسنا»، با بیان اینکه اعتبارات عمرانی راه و ترابری لرستان درسال ۸۶ نسبت به سال ۸۵،معادل ۵۶‌درصد رشد خواهد داشت، اظهار کرد: بودجه سال ۸۶ استان به ۱۵۱‌میلیارد تومان رسیده است که بخش عمده‌ای از آن به بخش عمران استان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به مشکلات راه‌های استان، از رشد ۵۶‌درصدی اعتبارات عمرانی راه و ترابری در سال ۸۶ خبر داد و گفت: اعتبارات عمرانی راه و ترابری استان درسال ۸۶ ،معادل ۳۵۰‌میلیارد ریال است که نسبت به امسال، ۵۶‌درصد رشد

داشته است.

معاون امور عمرانی استانداری لرستان از افزایش ۵۴‌درصدی بودجه بخش گردشگری استان در سال ۸۶ خبر داد و افزود: لرستان دارای منابع و استعدادهای فراوانی است که در صورت توجه به آنها و جذب سرمایه‌گذاران بخش‌خصوصی، می‌تواند توسعه استان را به دنبال داشته باشد.

بازوند با اشاره به مشکلات شهرداری‌های استان، تقویت شهرداری‌های کوچک و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام شهرداری‌های استان را از اولویت‌های کاری معاونت عمرانی استان برشمرد.

بازارچه‌های صنایع دستی در خوزستان احداث می‌شود

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خوزستان از ساخت و راه‌اندازی فروشگاه‌های صنایع دستی در سراسر استان خبر داد.

صادق محمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در اهواز افزود: در حال حاضر به دلیل نبود مکان مشخص در شهرها برای عرضه تولیدات صنایع دستی، عشایر و روستائیان برای فروش محصولات تولیدی خود با مشکل روبه‌رو هستند.

وی افزود: با ساخت این مراکز، زمینه اشتغال و ایجاد درآمد برای روستائیان و عشایر مهیا می‌شود.

محمدی تصریح کرد: کارهای مطالعاتی این طرح انجام شده و در بعضی شهرها نیز مراحل اجرایی طرح در حال انجام است که در صورت تامین بودجه تا سال آینده به نتیجه می‌رسد.

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مکان ساخت این فروشگاه‌ها را در شهرهای اهواز، شوشتر، آبادان، دزفول و ماهشهر اعلام کرد و افزود: در صورت موفقیت طرح ساخت مراکز عرضه صنایع دستی در این شهرها، در شهرهای دیگر نیز به اجرا در می‌آید.

محمدی اظهار امیدواری کرد، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان با اختصاص اعتبار در تسریع ساخت این بازارچه‌ها همکاری کند.

امسال مجوز شکار در زنجان صادر نمی‌شود

مدیر‌کل محیط‌زیست استان زنجان گفت: به دلیل ترمیم زیستگاه‌های حیات وحش امسال مجوز شکار برای شکارچیان صادر نمی‌شود.

جواد تاراسی در گفت‌‌وگو با خبرگزاری فارس در زنجان از اجرای طرح سرشماری وحوش چهارپایان در استان زنجان خبر داد و گفت: درصورت به حدنصاب نرسیدن جمعیت این حیوانات سال آینده نیز مجوز شکار چهارپایان صادر نمی‌شود.

مدیر‌کل محیط زیست استان زنجان با اشاره به پروانه شکاری پرندگان خاطرنشان کرد: امسال نیز برای دومین سال متوالی به علت پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای مرغی پروانه شکار پرندگان نیز در زنجان و حتی در سراسر کشور صادر نمی‌شود.