رییس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی خبر داد
پذیرش زائران در ۶هزار منزل مسکونی غیرمجاز
مشهد - زهره الوندی: عدم نظارت دقیق بر حضور دلالها و زوارکشها در مشهد منجر به افزایش منازل شخصی زائرپذیر در مشهد شده است. منازلی که در آنها هیچیک از استانداردهای پذیرش زائر و مسافر رعایت نمیشود و مطمئنا در آینده نهچندان دور معضلات جبرانناپذیری را برای زائران، مجاوران و مراکز اقامتی مجاز به وجود خواهند آورد. رییس اتحادیه هتلداران خراسان رضوی در این خصوص و با انتقاد نسبت به فعالیت ۶هزار منزل شخصی زائر پذیر در مشهد گفت: ادامه این وضعیت صنعت هتلداری مشهد را با چالشهای اساسی مواجه خواهد کرد.
محمد قانعی در گفتوگو با دنیای اقتصاد افزود: در حالی که اکنون یکهزار و ۲۰۰ خانه شخصی مجوز پذیرش زائران را تنها در ایام پیک دریافت کردهاند، متاسفانه مالکان این خانهها در تمام ایام سال نسبت به پذیرش زائر اقدام میکنند.
وی با تاکید بر اینکه حتی خانههای مجوزدار نیز تخلف میکنند، اظهار کرد: معضل خانههای شخصی و همچنین طرح ترافیک در محدوده حرم، مشکلات زیادی را برای مراکز اقامتی مجاز به وجود آورده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر اغلب زائران حین ورود به گیت ورودی طرح ترافیک به دام زوارکشها میافتند و به واسطه قیمتهای نازلی که برای خانههای اغلب فرسوده به زائران ارائه میکنند، موجب انصراف زائران از اقامت در هتل یا دیگر مراکز اقامتی مجاز میشوند.
ساخت هتل برای زائران رانده شده از مشهد
وی در ادامه همچنین از افزایش بیرویه ساخت مراکز اقامتی و هتل در مشهد انتقاد کرد و گفت: طی سالهای گذشته با سیاستهای غلط، زائران از مشهد رانده شدهاند و اکنون که ظرفیت اشغال هتلها حتی در ایام پیک به ۴۰درصد هم نمیرسد، بیرویه مجوز موافقت اصولی برای ساخت هتل صادر میشود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲۰ هتل در مشهد داریم که تا دو سال آینده قرار است ۱۲۰ هتل دیگر نیز در مشهد ساخته شود. قانعی تصریح کرد: در حالی که اکنون بهاندازه کافی برای زائران جا داریم، طی برنامهریزیهای صورت گرفته تا دو سال آینده ظرفیت مراکز اقامتی مشهد به دو برابر افزایش خواهد یافت.
وی با تاکید بر هزینههای جانبی بالا برای هتلهای مشهد گفت: در حال حاضر میانگین حضور زائران در مشهد به ۵/۲روز و همچنین تعداد زائران خارجی کاهش چشمگیری داشته است.
استقرار ۹۰درصد زائرسراهای دولتی در مشهد
رییس اتحادیه هتلداران استان همچنین با اشاره به اینکه ۹۰درصد زائرسراهای دولتی در مشهد مستقر هستند، گفت: تاکنون تنها ۱۰درصد این زائرسراها را در مشهد ساماندهی کردهایم.
قانعی با تاکید براینکه زائرسراها حیاط خلوت مدیران است، گفت: این زائرسراها اکنون با تابلوهای دروغین (مرکز آموزشی - رفاهی) فعالیت میکنند، در حالی که هیچ آموزشی در کار نیست و تنها میخواهند که زیر نظر اتحادیه نباشند.
وی گفت: وضع ایمنی، بهداشتی و آمار پذیرش میهمان این زائرسراها نیز مشخص نیست.
ارسال نظر