با اعتبار ۹میلیاردتومان صورت گرفت
بهرهبرداری از ۳ طرح آب و فاضلاب در اهواز
اهواز - کیوانه گرجی: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز از آغاز بهرهبرداری از دو طرح آب و یک طرح فاضلاب در اهواز خبر داد.
حبیبالله مرادی با بیان این مطلب اظهار کرد: طرح اصلاح شبکه توزیع آب اهواز با هدف تامین فشار آب مناطق مرکزی شهر اهواز ازجمله چهارراه زند، ۲۴ متری،۳۰ متری، منطقه عامری، میدان شهدا، سخیریه، پیچ میدان، کوی میدان، کوی مجاهد و کوی شهید مدنیان با اعتبار ۲میلیارد و ۹۰۰میلیونتومان اجرا شده است که تاکنون مبلغ ۲میلیارد و ۵۵۰میلیونتومان در این طرح هزینه شده است.
وی با اشاره به متراژ لوله گذاری شده این طرح گفت: در این طرح در مجموع ۵هزارو۱۶۰ متر لوله گذاری شده است که طول لوله قطر ۵۰۰ میلیمتر چدن داکتیل ۸۳۵ متر و لوله قطر ۶۰۰ میلیمتر چدن داکتیل نیز ۴هزار و۳۲۵ متر است.
مرادی نتایج اجرای این طرح را افزایش فشار آب در نقاط مختلف با توجه به فشار سنجیهای انجام شده بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: فشار موجود آب قبل از اجرای طرح در خیابان ۲۴ متری نیم بار بوده که پس از اجرای طرح به ۴/۱بار رسیده است. در خیابان ۳۰متری نیز قبل از طرح، ۷ دهم بار و پس از آن به ۲۵/۲ بار، خیابان ۳۰ متری، بین مسلم و شریعتی قبل از طرح۷ دهم بار و پس از آن به ۸/۱ بار رسیده است، همچنین در خیابان عامری _خیابان نهجالبلاغه فشار قبل و بعد از طرح به ترتیب
۸ دهم و ۳/۲ بار و در بازار عامری مقابل مسجد خیری نیز فشار آب قبل و پس از اجرای طرح به ترتیب ۸ دهم و ۸/۱ بار شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز در ادامه به طرح عملیات آبرسانی به منطقه کوی مهدیس با ۱۰هزار واحد تعاونی مسکونی موجود اشاره و اظهار کرد: این طرح توسط شرکت تراساز ساعی وبا اعتبار ۴میلیارد و ۴۹۰میلیونتومان در حال بهرهبرداری است و تاکنون بیش از ۴میلیارد برای آن هزینه شده است و در تمام نقاط نیز خطوط اصلی کار شده و مورد تست نیز قرار گرفته است.
مرادی همچنین در خصوص طرح عملیات اجرایی کارهای ساختمانی و تاسیسات مکانیکی و برقی ایستگاه پمپاژ (PSA۲ (AS۸ که توسط شرکت پشت بند جنوب اجرا شده است، گفت: هدف از اجرای این طرح جمع آوری و انتقال فاضلاب از خیابان ۱۳ کیانپارس غربی به ایستگاه PSA۲ و در نهایت به سمت تصفیه خانه چنیبه است. وی با بیان اینکه با اجرای این طرح ۶۳درصد فاضلاب موجود در غرب اهواز که به رود خانه ریخته میشد، به تصفیه خانه فاضلاب منتقل میشود، نتایج اجرای این طرح را جلوگیری از ورود فاضلاب به رودخانه به میزان ۵۰هزار مترمکعب در شبانه روز برشمرد و گفت: برای اجرای این طرح ۲میلیارد و ۳۹۹میلیونتومان اعتبار در نظر گرفته شده که تاکنون بیش از ۲میلیارد و ۵۰۰میلیونتومان آن هزینه شده است.
این مقام مسوول با بیان اینکه ظرفیت فاضلاب ورودی ایستگاه پمپاژPSA۲ برابر ۱۴۰۰ لیتر بر ثانیه است، تصریح کرد: این ایستگاه دارای
۷ پمپ بوده که تعداد ۴ عدد آن برای دفع روان آب سطحی و ۳ عدد نیز برای دفع فاضلاب طراحی شده است.
وی در ادامه مبلغ کل اعتبارات هزینه سه طرح از دو محل اعتبارات بانک جهانی و دولت را ۹میلیارد و ۱۶۴میلیونتومان عنوان کرد.
ارسال نظر