گروه استان‌ها - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم، اجرای شبکه جمع‌آوری و انتقال فاضلاب در روستاهای قم را نیازمند سالانه ۲۰‌میلیارد‌ریال اعتبار دانست.

سیدحمید محسنی مطلق با اشاره به اهمیت اجرای شبکه جمع‌آوری فاضلاب در روستاها اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب روستایی قم ساخت شبکه‌های جمع‌آوری و انتقال فاضلاب روستاهای قم را بر‌اساس طرح اولویت‌بندی به انجام می‌رساند.

وی با اشاره به اهمیت اولویت‌بندی اجرای شبکه فاضلاب در روستاها خاطر نشان کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات اولویت‌بندی اجرای شبکه فاضلاب از بین حدود ۲۰۰ روستای استان صورت گرفته است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم اولویت‌‌بندی‌های انجام شده در این زمینه بین روستاهای قم را مورد توجه قرار داد و افزود: هم‌اکنون ۳۵ روستای استان در اولویت اجرای شبکه فاضلاب روستایی قرار دارند که اقدامات اولیه از قبیل طرح‌های مطالعاتی در این راستا انجام شده است.

وی با بیان این که تاکنون طرح‌های مطالعاتی اجرای شبکه فاضلاب در هفت روستا به طور کامل انجام شده است، خاطر نشان کرد: همچنین شبکه فاضلاب در روستای مشک‌آباد به طور کامل اجرا شده است و در روستاهای خورآباد با استفاده از اعتبارات ملی و در روستای انجیره با استفاده از اعتبارات استانی این طرح‌ها در حال اجرا ا‌ست. محسنی خواستار اختصاص سالانه ۲۰‌میلیارد‌ریال برای اجرای شبکه فاضلاب روستایی قم شد و اظهار کرد: اگر این میزان اعتبار پرداخته شود، می‌توانیم شبکه فاضلاب روستایی را طی یک دوره ۱۰ ساله به پایان رسانیم.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر کمتر از ۵۰۰‌میلیون‌تومان در اجرای شبکه فاضلاب روستایی قم هزینه شده است، ادامه داد: امیدواریم مسوولان و مدیران استان توجه بیشتری به این بخش داشته باشند تا ما بتوانیم با تامین اعتبار هرچه زودتر اجرای شبکه فاضلاب در روستاهای قم را به انجام برسانیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم با اشاره به خطرات زیست محیطی و آلودگی آب‌های زیر زمینی توسط فاضلاب‌های خانگی ابراز کرد: ارتقا‌ی سطح بهداشت در روستاها و ممانعت از آلودگی‌های منابع آب زیر زمینی از جمله علت‌های اجرای شبکه فاضلاب در روستاها است.