در دیدار سفرای کشورهای مقیم ایران از آذربایجان شرقی عنوان شد
آذربایجان شرقی آماده سرمایهگذاریهای خارجی
تبریز- اسد فلاح: ۲۲ نفر از سفرای کشورهای مقیم جمهوری اسلامی ایران با شرکت در یک سفر سیاحتی به استان آذربایجان شرقی، با جاذبههای گردشگری و نکات بالقوه برای سرمایهگذاری مشترک با کشورمان در استان آشنا شدند.
مدیرکل امور گردشگری خارجی سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران در نشستی با سفرای مزبور در هتل پارس تبریز، با تاکید بر نقش مهم سفرا و هیاتهای سیاسی کشورهای مختلف در توسعه مناسبات و همکاریهای فیمابین گفت: مقوله گردشگری و همکاری ایران با سایر کشورها در این بخش به عنوان زمینهای فراگیر و مهم پیش روی سرمایهگذاران بینالمللی است و در این ارتباط جمهوری اسلامی ایران آماده همه نوع همکاری با طرفهای مورد علاقه است.
محمد پوینده همچنین از توسعه مناسبت بین ملتها به ویژه تعمیم گردشگری بین ملتها به عنوان وسیلهای برای ایجاد و گسترش صلح پایدار در عرصه بینالمللی یاد کرد و کمک سفرای کشورها برای گسترش زمینههای گردشگری بین ایران با کشور متبوعشان را خواستار شد.
وی، برگزاری سفرهای سیاحتی و گردشگری برای سفرای مقیم جمهوری اسلامی ایران را اقدامی ارزنده با همکاری جمهوری اسلامی ایران و میراث فرهنگی به منظور آشنایی سفرای مقیم ایران با جاذبههای گردشگری و زمینههای سرمایهگذاری مشترک در بخش سیاحتی دانست.
در این نشست استاندار آذربایجان شرقی نیز با تشریح نکات بالقوه استان در زمینه صنعت توریسم گفت: برای اولین بار در این استان در سال ۸۳ مرکز جذب سرمایهگذاری خارجی و داخلی تاسیس شده و این مرکز آماده همکاری با کلیه سفارتخانهها و هیاتهای سیاسی و اقتصادی مقیم ایران برای هدایت سرمایهگذاریها و راهنماییهای ضروری است.
احمد علیرضا بیگی اظهار کرد: در آذربایجان شرقی ۵۶ طرح مختلف به روش سرمایهگذاری مشترک با ۱۲ کشور به ارزش ۵۰۰میلیوندلار در دست اجرا است و زمینههای صنایع فولاد، ماشینسازی، صنایع دستی، هتلسازی و استفاده از جاذبههای گردشگری از مهمترین زمینههای سرمایهگذاری محسوب میشوند.
وی با تشریح توانمندیهای صنعتی و بازرگانی استان، به ویژه وجود سازمان منطقه آزاد ارس از هیاتهای خارجی سیاسی و اقتصادی مقیم ایران خواست با شناسایی دقیق این توانمندیها در راستای بهرهبرداری مشترک با طرفهای ایرانی همکاری کنند.
در این نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس نیز از این منطقه با ۵۱هزار هکتار و با استعدادهای مختلف و سودآور برای سرمایهگذاران به عنوان وسیلهای برای ایجاد ارزش افزوده برای طرفهای همکار و ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در شمال استان آذربایجان شرقی یاد کرد.
عباس رنجبر گفت: این سازمان در سه زمینه گردشگری، زیربنایی و فرهنگی - اجتماعی از سرمایهگذاران خارجی و داخلی استقبال میکند و در این ارتباط ارزش افزوده مناسب در انتظار طرفهای همکار خواهد بود.
سفیر جمهوری خلق چین نیز در این نشست به عنوان شیخالسفرا در تور گردشگری به آذربایجان شرقی، کمک وزارت امور خارجه برای برقراری تورهای دیگر سیاحتی به ایران را خواستار شد.
ژیو یان گفت: آذربایجان شرقی و شهر تبریز استعداد بالقوه مهمی برای کشورهای سرمایهگذار میباشد و در این ارتباط بخشهای صنعت و کشاورزی این استان مورد نظر طرفهای خارجی است.
بر اساس این گزارش، سفرای ۲۲ کشور چین، اردن، ازبکستان، چک، کوبا، عمان، پاکستان، کرواسی، مصر، قرقیزستان، قزاقستان، سودان، یمن، ساحل عاج، استرالی، مالی، نیوزلند، سومالی، اوکراین، هند، تاجیکستان و ونزوئلا مقیم جمهوری اسلامی ایران به دعوت سازمان منطقه آزاد ارس به استان آذربایجان شرقی سفر کردند.
این هیات پس از بازدید از جاذبههای گردشگری و مراکز عمده صنعتی تبریز برای بازدید از اراضی محدوده سازمان منطقه آزاد ارس عازم شهرستان جلفا شدند.
ارسال نظر