با حضور وزیر اقتصاد و دارایی در مازندران صورت گرفت
افتتاح ایستگاه برق ۲۰/۶۳ کیلوولت شهدای قائمشهر
وزرای معین استانهای مختلف توسط هیات دولت برای پیگیری اجرای مصوبات استانها تعیین شدهاند ساری - خبرنگاردنیای اقتصاد: در مراسمی با حضور وزیر اقتصاد ودارایی و استاندار مازندران ایستگاه ۲۰/۶۳ کیلوولت شهدای قائمشهر و خط ۶۳کیلوولت کابلی دو مداره تغذیه کننده وخطوط ۲۰ کیلوولت خروجی این ایستگاه با سرمایهگذاری ۷۸میلیارد و ۸۰۹میلیون ریال به بهرهبرداری رسید.
دراین مراسم دکتر حسینی، وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه رشد و شتاب اقتصادی پیش از تولید نیاز به توسعه زیرساختها دارد، گفت: بدون توسعه زیرساختها، تولید میسر نمیشود.
وی با بیان اینکه بخش انرژی به صورت خاص به عنوان یکی از حوزههای توسعه زیربنایی ملاک قرار دارد، افزود: دست یافتن به رشد هشت درصدی برنامه پنجم توسعه نیاز به توسعه زیرساختها دارد.
وی ساخت و ایجاد پستهای برق را از امور اولویتدار دانست و گفت: تولید و توزیع انرژی از نیازهای کشور است و استفاده صحیح از آن نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی اظهار کرد: بخشی از اتلاف انرژی در کشور به کیفیت نازل و کمبود امکانات و ظرفیتهای پستهای برق باز میگردد.
به گفته وی، به منظور توسعه کشور، توسعه ایستگاهها و پستهای برق با در نظر گرفتن کاهش مصرف انرژی مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه وزرای معین استانهای مختلف توسط هیات دولت برای پیگیری اجرای مصوبات استانها تعیین شدهاند، یادآور شد: این مسوولان روند اجرای مصوبات را پیگیری و بررسی کرده و به اطلاع هیات دولت میرسانند.
وی به عنوان وزیر معین استان مازندران با اشاره به اینکه سفرهای استانی نشان دهنده پیوند مردم و دولت است، اظهار داشت: توان و شایستگی هیات دولت در تمامی مناطق کشور از طریق سفرهای استانی به کار گرفته میشود.
کریمی، استاندار مازندران نیز در ادامه این مراسم گفت: راهاندازی این ایستگاه ضمن رفع افت ولتاژ شهر قائمشهر برای صنایع و مجموعه بزرگ تجاری و شهرک صنعتی این شهرستان نیز بسیار مفید فایده خواهد بود.
وی در حضور وزیر اقتصاد و دارایی قول داد که کارهای اجرایی استان را با سرعت بیشتری دنبال کرده و این کارها با سرعت بیشتری به جلو حرکت کند.
در این مراسم هاشمی، مدیر عامل برق منطقهای مازندران و گلستان نیز گفت: در سالهای اخیر توسعه ساختوساز در مراکز شهرها موجب افزایش سریع مصرف برق در این مناطق شده است که بهترین راه تامین مستمر و مطمئن انرژی ساخت ایستگاههای فوق توزیع در نقاط مرکزی شهرها است.
وی افزود: در شهرستان قائمشهر نیز به دلیل وجود کارخانه نساجی در مرکز شهر و همچنین سرعت ساخت مجموعههای مسکونی و ایجاد و توسعه مراکز تجاری در بافت قدیمی این شهر، ساخت ایستگاه جدید اجتنابناپذیر بود.
هاشمی با اشاره به اینکه بزرگ ترین مشکل در این راه تهیه زمین مناسب در مرکز شهرها است، افزود: پس از بررسی گزینههای مختلف ساخت ایستگاه GIS در مرکز شهر پیشنهاد شد و از آنجا که در ایستگاههایGIS تجهیزات و هادیهای برقدار در محفظههای بسته حاوی گاز SF۶ قرار میگیرد و برای نصب آن احتیاج به فضای به مراتب کمتر از ایستگاههای معمولی است؛ زمین مورد نیاز در چنین ایستگاههایی حداقل به یک سوم زمین ایستگاههای معمولی کاهش مییابد. وی گفت: با خرید ۱۰۰۰ مترمربع زمین از کارخانه نساجی قائمشهر، مراحل اجرایی ایستگاه GIS برای اولین بار در سطح شرکت برق منطقه مازندران و گلستان در سال ۱۳۸۵ در قائم شهرآغاز شد.
هاشمی افزود: این طرح به منظور تامین برق مورد نیاز و کاهش تلفات شبکه توزیع و بهبود ولتاژ برق مشترکین مرکز شهر ساخت شده است.
وی گفت: ایستگاه GIS شهدای قائمشهر دارای ۲ دستگاه ترانس ۴۰مگاولت آمپر، ۲ دستگاه فیدرخط و ترانس ۶۳ کیلوولت با سیستم عایقیGISا، ۲ دستگاه فیدر ورودی ۲۰ کیلوولت و ۱۲ دستگاه فیدر خروجی ۲۰ کیلوولت با سرمایهگذاری ۵۲میلیارد و ۵۲۹میلیون ریال ساخته شده است. وی گفت: برای تغذیه ایستگاه فوقالذکر خط کابلی ۶۳ کیلوولت دو مداره از ایستگاه ۶۳/۲۳۰ کیلوولت قائمشهر برای اولین بار در سطح استان با طول خط ۶ کیلومتر مدار با سرمایهگذاری ۲۳میلیارد و ۹۶۴میلیون ریال به صورت زمینی اجرا شده است.
هاشمی اظهار کرد : برای توزیع انرژی ایستگاه شهدای قائمشهر و تغذیه ایستگاههای ۲۰ کیلوولت مرکز شهر اقدام به ساخت ۳ کیلومتر مدار خطوط ۲۰ کیلوولت کابلی با سرمایهگذاری ۲میلیارد و ۲۵۰میلیون ریال شده است.
ارسال نظر