اتصال ۱۸۰ جایگاه فرآورده نفتی خراسان رضوی
مشهد - زهره الوندی: مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی گفت: هم اکنون ۱۸۰ جایگاه فرآوردههای نفتی استان از طریق شبکه مخابرات به هم متصل هستند.
کارگزار افزود: در حال حاضر ۱۰۸هزار و ۹۳۹ کانال مشغول به کار سوئیچ بین شهری در استان وجود دارد.
وی تعداد تلفنهای همراه استان را دومیلیون و ۳۲هزار شماره برشمرد و گفت: این تعداد تلفن همراه با استفاده از یکهزار و ۹۰ سایت BTS پشتیبانی می شود.
وی همچنین وجود ۲۱۶ دفتر خدمات ارتباطی، بهرهمندی ۲هزار و ۲۰۶ روستا از تلفن ثابت، وجود ۷۳۹ دفتر ICT روستایی، ۱۷هزار و ۴۷۸ دستگاه تلفن همگانی، ۱۰هزار و ۵۰۰ کیلومتر فیبر نوری و اجرای طرح سوخت را از دیگر دستاوردهای مخابرات خراسان عنوان کرد. وی در خصوص ضریب تلفن ثابت و همراه در استان نیز گفت: ضریب نفوذ تلفن ثابت و سیار خراسان رضوی از مرز ۶۶درصد فراتر رفته است.
وی افزود: در سال گذشته این شرکت با دایری ۸۰هزار شماره تلفن ثابت، مقام نخست کشور را در این زمینه کسب کرده است.
رییس هیات مدیره مخابرات خراسان رضوی با اشاره به پیشی گرفتن تلفن همراه از تلفن ثابت تصریح کرد: در حال حاضر یکمیلیون و ۸۰۰هزار مشترک تلفن ثابت و نزدیک به ۲میلیون مشترک تلفن همراه در استان داریم.
وی افزود: به همت و تلاش کارکنان این شرکت در سال گذشته ۱۲۰ کافوی نوری راهاندازی شد و هم اکنون ۶۰۰ کافوی نوری در استان فعال است.
وی نصب ۳هزار و ۷۰۰ دستگاه تلفن همگانی، بهرهبرداری از ۲۴۰ دفتر ICT روستایی، بهرهبرداری از ۱۸۳ سایت BTS ، دایر نمودن ۱۲۳۲ پورت دیتا و واگذاری ۶۰۰هزار سیم کارت از دیگر فعالیتهای این شرکت در سال ۸۷ عنوان کرد و گفت: هماکنون ۱۷هزار و ۵۰۰ دستگاه تلفن همگانی، ۷۳۰ روستای مجهز به ICT و ۱۰۸۵ سایت BTS در استان وجود دارد.
کارگزار با بیان اینکه در حال حاضر ۹۵درصد روستاهای بالای ۱۰۰ نفر استان خراسان رضوی دارای تلفن ثابت هستند، گفت: با ارتباط رسانی به تمامی روستاهای استان ما در سال جاری برنامه ای برای ارتباط دهی به روستاها نداریم لیکن در زمینه گسترش ICT و تلفن ثابت و همچنین سرویسهای ویژه، اهتمام لازم را به عمل خواهیم آورد.
وی در خصوص موقعیت ویژه شهر مشهد گفت: این کلان شهر با یکمیلیون مشترک معادل ۵ استان کشور مشترک تلفن ثابت دارد.
وی مجموع مشترکان تلفن ثابت و سیار استان را ۳میلیون و ۸۵۰هزار نفر ذکر کرد و افزود: در زمینه دیتا این استان دارای قابلیتهای فراوانی است و از این نظر رتبه دوم کشور را دارا هستیم.
وی با بیان اینکه تا پایان سال گذشته ۳۰درصد از سهام شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی واگذار و ۷۰درصد دیگر آن در اختیار وزارت اقتصاد و دارایی به نمایندگی از دولت قرار گرفت، اظهار امیدواری کرد: بهزودی ۵۰درصد دیگر این سهام نیز به بخش خصوصی واگذار شود تا از این حالت دوگانگی خارج شویم.
ارسال نظر