ساری - خبرنگار دنیای اقتصاد: عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع تجاری، فرهنگی و خدماتی شمال کشور در قائم‌شهر با حضور استاندار مازندران، فرماندار و امام‌جمعه قائم‌شهر آغاز شد.

رحمت‌ا... معافی مدنی شهردار قائم‌شهر در مراسم آغاز ساخت این مجتمع گفت: کلیات این طرح آبان ماه سال ۸۶ در کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسید و به دنبال آن به جزییات طرح پرداخته شد.

وی با بیان این‌که کل مساحت طرح ۱۲۰ هزار مترمربع است، مساحت سالن‌های چندمنظوره را چهار هزار و ۷۲۲ مترمربع، مساحت گالری هنری را دو هزار و ۹۶۲ مترمربع و مساحت رستوران‌ها را چهارهزار و ۸۰۰ مترمربع دانست.

مدنی گفت: تا ۴۶ متری عمق زمین طرح گمانه‌زنی شده که تا عمق ۳۵ متری مورد خاصی مشاهده نشد و تنها در عمق ۱۶ متری حفاری به لایه نمناکی از آب رسید که این نشان‌دهنده عمق آب در منطقه پایین است.

وی با اشاره به اینکه این طرح در ۱۴ طبقه ساخته خواهد شد، تصریح کرد: سه طبقه این طرح با یک‌هزار و ۵۳۱ واحد در زیر زمین قرار می گیرد که به عنوان پارکینگ از آن بهره‌برداری می‌شود.

شهردار قائم‌شهر تصریح کرد: بر اساس طراحی این مجتمع بخشی از طبقه همکف نیز به پارکینگ و بخش دیگر شعبات بانک‌ها، ۷ طبقه تجاری، یک طبقه شهربازی و یک طبقه سالن‌های سینما، تئاتر، نمایش و گالری درنظر گرفته شده است.

وی سرمایه‌گذار این طرح را شرکت ساختمانی همکوش معرفی کرد و افزود: برآورد اولیه سرمایه‌گذاری این طرح ۱۲۰ میلیارد تومان است.

مدنی مدت زمان اجرای طرح را ۳۰ ماه، تجهیز کارگاه را دو ماه و تهیه سازه را ۶ماه برآورد کرد.

به گفته وی مقرر شده است تا شرکت سرمایه‌گذار ماهانه مبلغ ۱۰ میلیارد تومان به‌منظور اجرای طرح در مدت زمان پیش‌بینی شده پرداخت کند تا شهرداری بتواند به مسائل زیربنایی، مسائل فنی، بازسازی و بهسازی معابر اقدام کند.

وی با بیان این‌که شهرداری قائم‌شهر برای اجرای این طرح هیچ‌گونه برداشتی ازهزینه جاری خود نخواهد داشت و عملیات این طرح ارتباطی به پرسنل شهرداری ندارد، افزود: برای نظارت بر این طرح، ناظر اجرایی درنظر گرفته شده است.

مدنی تصریح کرد: این طرح در مرحله اجرا می‌تواند ۵۰ شغل را فعال کند و پس از بهره‌برداری برای سه‌هزار‌نفر شغل ایجاد می‌کند.

ایجاد این طرح در شهرستان موجب می‌شود تا توجه ویژه‌ای به بافت‌های فرسوده صورت گیرد.

وی این طرح را بزرگترین تحول در ساختار نظام مشارکت‌های عمرانی، درآمدی و اقتصاد شهری شهرداری‌های شمال کشور عنوان کرد و گفت: ایجاد این مجتمع در شهرستان قائم‌شهر موجب توجه بیشتری به بافت‌های فرسوده می‌شود.

شهردار قائم‌شهر همچنین افزود: اجرای این طرح بزرگ‌ترین تحول در ساختار معماری و مهندسی فضاهای تفریحی، تجاری و فرهنگی منطقه شمال کشور است.

استاندار مازندران نیز در این مراسم اجرای این طرح را بسیار با اهمیت دانست و با بیان این‌که فرآیند تصویب چنین طرح‌هایی دو تا سه سال طول می‌کشد، افزود: خوشبختانه در دولت نهم در زمانی ۶ماهه اجرای این طرح به تصویب رسید.

وی تصریح کرد: توجه به معماری اسلامی و بحث ترافیک از جمله شروط اجرای این طرح است.

استاندار مازندران بر توجه به ایجاد بازار بزرگ تولید و فروش قطعات الکترونیک در این مجتمع تاکید کرد.

وی همچنین گفت: شورای شهر نیز باید نسبت به اجرای این مجتمع نظارت داشته باشد تا در بخش‌های مختلف وقفه ای ایجاد نشود.

مسعود ابراهیم، مدیرعامل شرکت همکوش که سرمایه‌گذار این طرح است نیز در این مراسم متعهد شد در زمان مقرر این طرح به بهره برداری برسد.