صدور 2700 فقره پروانه بهره‌برداری صنعتی در مازندران طی سال گذشته

رییس سازمان صنایع و معادن مازندران گفت: تا پایان سال ۸۶ در استان مازندران تعداد دو هزار و ۷۳۱ فقره پروانه بهره‌برداری معتبر با میزان سرمایه‌گذاری ۱۷میلیارد و ۹۵۷میلیون ریال صادر شده است. به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی مهدی نژاد در جلسه کارگروه صنعت و معدن مازندران که در محل استانداری برگزار شد، افزود: با صدور این پروانه‌ها و آغاز فعالیت واحدهای صنعتی فوق برای ۵۹هزار و ۵۵۲ نفر شغل ایجاد شد.

وی خاطر نشان کرد: بررسی آمارهای موجود نشان می‌دهد که بیشترین پروانه بهره‌برداری موجود در استان به ترتیب متعلق به صنایع کانی غیرفلزی با هزار و ۸۷ و صنایع فلزی و ماشین آلات با ۴۳۵ فقره است.

رییس سازمان صنایع و معادن مازندران با اشاره به اینکه کمترین پروانه بهره‌برداری‌های موجود در استان به ترتیب متعلق به صنعت برق و الکترونیک و صنایع نساجی است، تصریح کرد: شهرستان آمل با ۴۶۹ فقره بیشترین سهم را از نظر صدور پروانه بهره‌برداری صنعتی در سال گذشته به خود اختصاص داده است.

مهدی نژاد با بیان اینکه شهرستان ساری با صدور ۴۱۱ فقره پروانه تاسیس صنعتی رتبه دوم استان را از این حیث داراست، یادآور شد: کمترین پروانه‌های بهره‌برداری موجود در استان متعلق به شهرستان‌های رامسر و نکا به ترتیب ۵۳ و ۶۲ فقره است.

وی در بخش دیگری از سخنانش از صدور ۹ فقره مجوز برداشت معدن به حجم ۲۵۲هزار و ۱۵۴ تن در سال گذشته اشاره کرد و افزود: ۱۶ فقره پروانه اکتشاف و ۱۴ فقره گواهینامه اکتشاف معدنی سال گذشته در استان صورت گرفت.

به گفته مهدی نژاد، تعداد پروانه بهره‌برداری معدنی‌های صادره در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال ۸۵ حدود ۱۶درصد رشد داشته است.وی میزان سرمایه‌گذاری در این بخش را در سال گذشته ۵۳هزار و ۴۴۱میلیون ریال و اشتغالزایی ۲۷۳ نفر عنوان کرد.

رییس سازمان صنایع و معادن مازندران با بیان اینکه میزان صادرات مواد صنعتی و معدنی در استان سال گذشته رشد ۴۶درصدی داشته است ارزش این صادرات را ۶۷میلیون و ۸۵۳هزار و ۹۲۰ دلار دانست.

مهدی‌نژاد با بیان این که ۴۸ فقره پروانه اکتشاف معدن تا پایان سال گذشته در استان صادر شد، افزود: ۱۰ فقره گواهینامه کشف با ۵هزار و ۴۱۴ تن ذخیره معدنی و ۶۹۶میلیون ریال هزینه عملیات در استان صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه از ۱۴۸ فقره پروانه بهره‌برداری موجود استان تعداد ۱۰۶ فقره فعال و ۳۰ فقره غیرفعال هستند از تجهیز ۱۲ فقره پروانه بهره‌برداری معدنی امسال در استان خبر داد.

مهدی نژاد در پایان تعداد معادن ذغال سنگ، واریزه کوهی، سنگ آهک و لاشه، فلورین و باریت، پوکه معدنی، گرانیت و مرمریت، گچ، سرب و روی و سیلیس را در استان مجموعا ۱۰۶ فقره عنوان کرد.