بومیسازی ۱۸۵۰۰ قطعه در صنعت حفاری
تحریمها در صنعت حفاری به فرصت تبدیل شد
دنیای اقتصاد - اهواز - محمد علافپور: مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت نهادی صنعتی است که به دستور حضرت امام خمینی (ره) بنیان نهاده شد و کار خود را با تنها ۶ دستگاه دکل حفاری آغاز کرد. حیدر بهمنی در مراسم سالروز تاسیس شرکت ملیحفاری ایران اظهارکرد: تعداد دکلهای حفاری در دهه اول کار خود یعنی از سال ۵۸ تا ۶۷ از ۶ دستگاه به ۱۹ دستگاه رسید. تثبیت و راهاندازی شرکت، تاسیس آموزشگاه تکنولوژی، جذب و تجهیز نیروی انسانی و فعالیت سخت در دوران جنگ تحمیلی از دیگر فعالیتهای شرکت در دهه اول بوده است.
وی افزود: در دهه دوم یعنی از سال ۶۸ تا ۷۷ ناوگان شرکت از تعداد ۱۹ دستگاه به ۴۶ دستگاه حفاری رسید. عضویت در اتحادیههای بینالمللی، تاسیس کمیته ساخت قطعات و آموزش فارغالتحصیلان و توسعه خدمات رفاهی برای کارکنان از دیگر اقدامات در این دهه بود.
بهمنی تصریح کرد: در دهه سوم تعداد ناوگان به ۵۶ دستگاه رسید؛ استقرار نظام مدیریت کیفیت، واگذاری بخش خدمات به بخش خصوصی، کاهش نیروی انسانی رسمی و استقرار نظام مشارکت از مشخصات این دهه میباشد. مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران عنوانکرد: در دهه چهارم شاهد رشد چشمگیر دکلها بودیم که تعداد آنها به ۷۳ دستگاه رسیده است. تدوین برنامه چشمانداز ۲۰ ساله تا افق ۱۴۰۴ در این دوره مورد برنامهریزی قرار گرفت. توسعه و کمک به بخشخصوصی از دیگر فعالیتهای دهه چهارم است که ما تلاش داریم که میدان فعالیت را به این سمت ببریم. بهمنی بیانکرد: سیاست ما به سمت اجرای پروژهها در قالب EPD و کلید در دست است، در حالی که قبل از انقلاب اجرای چنین پروژههایی در بخش دریا وجود نداشته است. وی افزود: عملیات بازسازی دکلها تا سال گذشته در کشورهای سنگاپور و دبی انجام میشود اما امسال با برنامهریزیهای صورت گرفته قرار است دستگاه حفاری در ایران بازسازی شود. بهمنی بیان کرد: برنامهریزی برای مدیریت سرعت در حفاری، تجهیز دستگاههای حفاری به سیستم تاپدرایو و برنامهریزی جهت استقرار سیستم مدیریت پسماند از دیگر فعالیتهای اخیر ما بوده است. در حال حاضر ۲۱ دستگاه حفاری مجهز به سیستم مدیریت پسماند هستند. مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران ادامهداد: تحریمها در صنعتحفاری به فرصت واقعی تبدیل و تاکنون ۱۸ هزار و ۵۰۰ قطعه بومیسازی شده است و این مساله رشد ساخت قطعات در داخل را نشان میدهد.
ارسال نظر