شیراز - خبرنگار دنیای اقتصاد: کارگاه سه‌روزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات در دانشگاه علوم ‌پزشکی شیراز با هدف آشنایی کارکنان و دست‌اندرکاران این دانشگاه با فن‌آوری اطلاعات برگزار شد.

سید جلیل معصومی، معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز محورهای اصلی مورد بحث در این کارگاه را آموزش الکترونیکی، سلامت از راه دور و مدیریت اطلاعات و داده‌های پزشکی عنوان کرد و افزود: ارتقای آگاهی تیم پزشکی کشور و استفاده از توانمندی‌های مهندسی پزشکی از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه بود.

وی در ادامه از اتصال ۹۰‌درصد بیمارستان‌های شیراز به فیبرنوری و همچنین اتصال تمام شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های فارس به اینترنت خبر داد.

رییس مرکز مدیریت آمار و فن‌آوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این کارگاه گفت: دنیای اطلاعات علوم پزشکی بسیار متغیرتر از دیگر رشته‌ها است.

ابوالحسن مقبل نبود امکانات فن‌آوری اطلاعات را زمینه‌ساز متوقف شدن امور دانست و افزود: دسترسی به اطلاعات پروژه‌ها و ابزارهای قابل دسترسی در علوم پزشکی، سلامت جامعه را در پی خواهد داشت.معاون فن‌آوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات نیز گفت: سرعت توسعه فن‌آوری قابل مقایسه با صنعت و فن‌آوری‌های دیگر نیست. عبدالمجید ریاضی با بیان اینکه میزان اطلاعات در زمینه‌ها و سطوح مختلف به سرعت در حال افزایش است، دستیابی به توسعه پویا و پایدار را مستلزم فعالیت در حوزه‌های موثر دانست و افزود: امروز ایجاد یک جریان پر‌شتاب برای پر کردن فاصله فن‌آوری اطلاعات کشور با کشورهای صنعتی ضروری است. وی در ادامه گفت: در حال حاضر ۶ هزار روستای کشور دارای دفاتر خدمات ارتباطی هستند که این تعداد تا پایان برنامه چهارم توسعه به بیش از ۱۰ هزار روستا می‌رسد.رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این کارگاه یکی از تاثیرات و نتایج برگزاری این کارگاه و کارگاه‌های مشابه را ایجاد همکاری نزدیک بین بخش‌های مختلف در استان فارس دانست.

محمد هادی ایمانیه با تصریح اینکه این کارگاه گامی در مسیر توسعه همکاری‌های بین‌دانشگاهی تلقی می‌شود، گفت: انتظار داریم که پس از پایان دوره سه‌روزه این کارگاه به جای قطعنامه، برای حضور دانشگاه علوم پزشکی در عرصه‌های مختلف راهکار مشخص شده ارائه شود.