گزارش - مدیرعامل شهرکهای صنعتی مازندران:
سرمایهگذاری صنعتی در دولت نهم به ۱۲هزار میلیارد ریال رسید
ساری - خبرنگار دنیای اقتصاد: با روی کار آمدن دولت نهم از آنجا که فرهنگ کار با لحاظ عناصر مهمی چون جدیت، دقت و سرعت ترویج و در رویههای مدیریتی تحولات چشمگیری ایجاد شد، امکانات و اعتبارات بیش از پیش در خدمت توسعه کشور قرار گرفت و حرکتهای نوینی در بخشهای مختلف از جمله صنعت آغاز شد که بخشهای صنعتی استان مازندران نیز از این وضعیت مستثنی نبودند و چون توسعه در شهرکها و نواحی صنعتی، شاخص توسعه تلقی میشود باید اذعان کرد که در این حوزه طی سه سال و اندی فعالیت دولت دکتر احمدینژاد، اقداماتی انجام گرفت که در مقایسه با سالهای پیش از آن، بسیار چشمگیر و امیدوارکننده است. دکتر مرتضی هاشمپور، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران درباره تحولات صورت گرفته در این بخش با بیان اینکه اساسا احداث شهرکهای صنعتی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، میزان سرمایهگذاری بر اساس آمار جوازهای تاسیس پروانههای بهرهبرداری در دولت نهم تا پایان مرداد ۸۷ را ۱۲هزار و ۷۵۳میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: این رقم در عملکرد شرکت، پیش از دولت نهم یعنی از بدو تاسیس شرکت در سال ۱۳۶۲ تا سال ۸۴؛ تنها ۶۶۵۵میلیارد ریال بوده است. به گفته مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، این افزایش قابلملاحظه عملکرد شرکت در حوزههای دیگر نیز مشاهده میشود.
وی در این رابطه خاطرنشان کرد: تعداد واحدهای بهربرداری شده و تعداد پروانههای بهرهبرداری صادره از بدو تاسیس شرکت تا سال ۸۴ به ترتیب ۳۶۰ واحد و ۱۸۷ فقره بود، اما در دولت نهم این ارقام به ترتیب ۳۱۷ واحد و ۲۳۸ فقره میباشد که آمار قابلتوجهی است.
هاشمپور همچنین میزان اشتغال بر اساس آمار جوازهای تاسیس و پروانههای بهرهبرداری در دولت نهم را ۲۶هزارو ۳۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: این در حالی است که پیش از دولت نهم این رقم اندکی بیش از ۳۰هزار نفر بوده است.
وی با بیان اینکه چهار شهرک صنعتی رستم کلا قائمشهر، منصورکنده بابل، تشبندان محمودآباد و شهرک صنعتی بابلسر و یک ناحیه صنعتی گلوگاه در دولت نهم ایجاد شده است، اضافه کرد: در این مدت همچنین ۲۷هزار و ۷۸۷ هکتار شامل ۸۵۲ فقره زمین برای ایجاد شهرکهای صنعتی واگذار شده که این هم در مقایسه با آنچه که در ۲۲ سال قبل از دولت نهم انجام شد، عملکرد قابلملاحظهای به شمار میرود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران به ۳۳ کارگاه صنعتی و ۴ تصفیهخانه ایجاد شده در مازندران در دولت نهم اشاره کرد و گفت: این ارقام پیش از دولت نهم ۲۴ کارگاه و ۳ تصفیهخانه بوده است.
ارسال نظر