معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی خراسان رضوی:
ساخت هتلهای ۵ ستاره به ارگانهای دولتی سپرده میشود
مشهد – خبرنگار دنیای اقتصاد: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی یک پنجم درآمدهای حاصل از گردشگران خارجی را مربوط به استان خراسان رضوی دانست.
یک پنجم درآمد حاصل از گردشگری خارجی مربوط به خراسان رضوی است
مشهد - خبرنگار دنیای اقتصاد: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی یک پنجم درآمدهای حاصل از گردشگران خارجی را مربوط به استان خراسان رضوی دانست.
مسعود منتجبی در همین حال گفت: اما در تمام کشورها توجه اولیه به گردشگر داخلی است و در کشور ما نیز سفرکارتها و سفرهای همگانی مصداقی از توجه به این روند است.
وی از حدود دو میلیون گردشگر در کشور، ۳۰۰هزار نفر از آنها را مربوط به خراسان رضوی دانست و گفت: با این میزان گردشگر و با توجه به وجود ۵۰درصدی اماکن اقامتی در استان، لازم است ۵۰درصد تاسیسات گردشگری کشور نیز در استان خراسانرضوی قرار بگیرد.
منتجبی در خصوص اماکن اقامتی دولتی نیز تصریح کرد: از دو سال پیش مطالعات در این زمینه انجام شده که این اماکن در اختیار چه ارگانهایی است و امید است در سالجاری تکلیف این اماکن روشن شود.
وی خاطرنشان کرد: اگر این اماکن از فرصتهای خالی خود برای مردم استفاده کنند، مشکل اسکان زائران کاهش مییابد.
وی افزود: اگر بنا به تاسیس هتلهای ۴و۵ستاره یا هتلهای بزرگ باشد به دلیل هزینههای بالای آن برای بخش خصوصی، مجوز ساختوساز این هتلها به ارگانهای دولتی داده میشود.
منتجبی در عین حال گفت: در یک سال اخیر طی برنامهریزیهای انجام شده ۳۶هزار تخت به تختهای استان اضافه شده است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان رضوی در پایان از ارائه اولین مجوز باشگاه طبیعتگردان جوان بعد از تهران به مشهد خبر داد.
علیاصغر پاکدل، معاون سرمایهگذاری و طرحهای سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسانرضوی نیز گفت: از جمله وظایف این معاونت بحث اعتبارات گردشگری، زیرساختها، ظرفیتها و شناسایی مناطق دارای قابلیت است.
وی با بیان اینکه در سال ۸۷ طرح جدید نداریم و اولویت کارها طرحهای سالهای گذشته است، عنوان کرد: اگر بنا به دلایلی طرح جدیدی در اولویت قرار گرفت طبق دستورالعمل ابلاغ شده باید جایگزین طرحهای گذشته شود.
پاکدل در خصوص مناطق گردشگری نیز تصریح کرد: در سفر اول رییسجمهور ۱۰منطقه به عنوان منطقه نمونه گردشگری انتخاب شد و در سفر دوم ۱۹منطقه به این مناطق افزوده شد.
وی افزود: هماکنون نیز دو منطقه ملکآباد و ابرده به این ۲۹منطقه اضافه شد و جمعا ۳۱منطقه نمونه در استان به تصویب رسید.
معاون سرمایهگذاری و طرحهای سازمان میراث فرهنگی خراسانرضوی تاکید کرد: از این میان ۴منطقه شاندیز، پیشکوه، ملکآباد و ابرده دارای سرمایهگذار است که برای شاندیز ۲میلیاردو۲۵۰میلیون تومان هزینه شده که بهای خرید انشعابات آب است.
براساس این گزارش، در راستای نامگذاری هفتههایی به نام استانها، سازمان میراث فرهنگی، ۱۰ تا ۲۰ آبانماه سالجاری را به مناسبت ایام ولادت حضرت زینب(س) و امام رضا(ع) برای استان خراسانرضوی نامگذاری کرده است.
ارسال نظر