دنیای اقتصاد - مشهد - سمیرا شاهیان: معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر ۱۱۵ دفتر خدمات مهندسی و ساختمانی در شهر مشهد به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند و در صدد هستیم که این تعداد را به ۴۵۰ دفتر مهندسی افزایش دهیم و با تجهیز این دفاتر به سیستم یکپارچه خدمات نوین شهرسازی را به شهروندان عرضه کنیم. محمد‌هادی جاوید در حاشیه برگزاری اولین مراسم صدور پروانه ساختمانی با اشاره به کاهش هزینه‌ها و افزایش سطوح دسترسی مردم به خدمات شهرسازی افزود: شرایط امروز ایجاب می‌کند که از تجهیزات و امکانات جدید استفاده کنیم چرا که باید همگام با جهان از فرصت‌های موجود بهره‌برداری کرده و از هزینه‌ها حداکثر بهره‌مندی صورت گیرد.

وی اظهار کرد: اگر طراحی یا ساخت‌و‌سازی در شهر صورت می‌گیرد باید بر مبنای برنامه‌ریزی اصولی باشد و در این راستا صلاح مردم و توجه به حفظ سرمایه‌های ملی مورد توجه قرار گیرد، به گونه‌ای که شاهد تخریب و دوباره‌سازی در فواصل زمانی کوتاه نباشیم. وی با بیان اینکه در سال گذشته در بحث کمی و کیفی و زیربنایی افزایش ساخت و ساز صورت گرفته است، گفت: خوشبختانه در بحث کیفیت ساخت و سازها نیز هر ساله شاهد موفقیت و حرکت رو به رشد هستیم و از تجارب جدید دنیا در بهبود کیفیت ساختمان‌سازی استفاده می‌کنیم.

جاوید به سیاست کلان دولت در واگذاری وظایف خود به بخش خصوصی اشاره و بیان کرد: تا جایی که حاکمیت دولت از بین نرود؛ صدور پروانه، پاسخ استعلام و پایان کار در حال واگذاری به بخش خصوصی بوده و با توجه به تمهیدات صورت گرفته و نظام پاسخگویی در سیستم یکپارچه شهرسازی شاهد صدور اولین پروانه ساختمانی هستیم.

وی در پایان افزود: تلاش شهرداری بر این است که آن بخش از فعالیت‌های خود را که قابلیت واگذاری به بخش خصوصی دارد، واگذار کند. با این حال مردم حق دارند بین خدمات ارائه شده از سوی شهرداری و خدمات دفاتر نظام مهندسی بهترین را انتخاب کنند.