دنیای اقتصاد - اصفهان: اصفهان به عنوان مرکز اصلی فولاد کشور شناخته می‌شود.

رییس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی استان اصفهان با اشاره به ظرفیت استان اصفهان در فولاد‌سازی کشور گفت: وجود نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مرکز کشور و امکانات حمل‌و‌نقل آسان، از جمله مزیت‌هایی است که می‌تواند اصفهان را به عنوان مرکز اصلی فولاد کشور بیش از پیش مطرح سازد. به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان اصفهان، مصطفی رناسی در جمع اعضای کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان تاکید کرد: طی دوره هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی قوانین مناسبی برای تقویت واحدهای تولیدی وضع شد؛ ولی متاسفانه قوه مجریه از اجرای آن خودداری می‌کند و هیچ‌گونه پایشی در این زمینه از سوی نهادهای نظارتی صورت نگرفت.

وی تغییر نرخ ارز برای واحدهایی را که بدهی ارزی دارند چالش دیگر برای آنها دانست و گفت: برخی از واحدها با ارز ۱۰۰۰ تومانی وام ارزی دریافت کردند و اکنون باید با ارز بیش از ۱۵۰۰ تومانی بدهی خود را پرداخت کنند.

همچنین محسن پورسینا، عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق اصفهان گفت: اصفهان زمینه استقرار شرکت ملی فولاد ایران را با توجه به تولید ۷۰ درصد فولاد کشور دارد.

وی صدور مجوز مجتمع‌های فولادسازی با ظرفیت۱۶۰ میلیون تن در کشور را مورد انتقاد قرار داد و گفت: بسیاری از مجوز‌های صادر شده در حد یک برگه باقی مانده و هیچ اقدامی روی آنها صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه وجود قوانین متعدد در کشور باعث سردرگمی مسوولان و بخش خصوصی می‌شود، تصریح کرد: سند چشم‌انداز توسعه و برنامه پنجم به عنوان مسیر اقتصادی کشور تعیین شده؛ ولی دولت تاکنون آن را در اولویت قرار نداده است. وی بررسی عملکرد اقتصادی کشور را نیازمند بررسی سایر کشورهای منطقه دانست و گفت: نباید وضعیت خود را با سال‌های گذشته مقایسه کنیم، بلکه باید ببینیم سایر کشورها چه حرکتی انجام دادند و ما چه کردیم.