دنیای اقتصاد - شرق استان تهران: با اینکه اغلب طرح‌های مسکن مهر در شهرستان‌های استان تهران در حال اتمام و حتی قابل واگذاری است، اما مسکن مهرشهرآبعلی هنوز به مرحله اجرا نیز در نیامده است. بر اساس این گزارش، از سال ۱۳۸۷ و همزمان با تشکیل تعاونی‌‌های مسکن مهر در سراسر کشور، تعاونی‌‌های خانه‌سازی و مسکن مهرآبعلی نیز با بیش از۷۰۰ عضو به ثبت رسید و حتی شورای اسلامی شهر آبعلی ۷ قطعه زمین را به همین منظور اختصاص داد. این اراضی که در هراز و مبارک آباد قرارگرفته، در اختیار هیات‌رییسه تعاونی مسکن مهرآبعلی قرار داده شد.

حتی کلنگ‌زنی طرح مسکن مهرآبعلی نیز انجام شد، اما این پایانی بر مسکن مهرآبعلی بود زیرا پس از آن این طرح هیچ پیشرفتی نداشت و راکد ماند.

برخی از اعضای تعاونی مسکن مهر درباره علت این مساله معتقدند: وجود معارضان شخصی برای خاک اراضی مبارک‌آباد از سوی کارشناسان آزمایشگاه فنی دو دلیل متوقف ماندن مسکن مهرآبعلی بوده است، اما مشکل زمین‌‌های منطقه هراز دشت که به عنوان دومین گزینه برای ساخت مسکن مهر معرفی شده بود چه بوده است؟

بنا به گفته اعضای تعاونی گویا این زمین به دلیل اینکه قابلیت ساخت تقاطع غیر هم سطح را نداشته است، مورد تایید اداره راه و ترابری قرار گرفته؛ چرا که با توجه به پرخطربودن عبور عابرین از محور اصلی ساخت تقاطع غیر هم سطح برای مسکن مهرآبعلی ضروری است.

این روال ادامه داشت تا اینکه با بالا گرفتن اختلافات، استاندار شخصا کارگروهی برای وضعیت مسکن مهرآبعلی تشکیل داد، اما این کارگروه نیز نتوانست کاری از پیش ببرد.

فرماندار شهرستان دماوند درباره علت اجرا نشدن مسکن مهر در آبعلی گفت: توپوگرافی این زمین‌‌ها کوهستانی است و ساخت مسکن مانند مجموعه مسکن مهر در آن مقدور نیست.

قاسمی فرد اظهار کرد: با هماهنگی مسوولان بنیاد مسکن دماوند در استان تهران قرارشد به هر۳ عضو تعاونی یک قطعه زمین با ارائه تسهیلات در قالب مسکن مهر اعطا شود، اما این افراد خواسته‌‌های بیشتری دارند که فراتر از تسهیلات مسکن مهر است و در توان بنیاد مسکن و مسوولان این شهرستان نیست.

وی گفت: دلیل مخالفت اداره راه و ترابری این است که زمین‌‌های فعلی که برای مسکن مهر در نظر گرفته شده، قابلیت تعریض جاده و ساخت تقاطع هم سطح ندارد.