دنیای‌اقتصاد- کرمانشاه- الهام اکبری: منصور بازغی دبیر ستاد سرمایه‌گذاری و سرپرست سازمان امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه از برگزاری همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری کرمانشاه در شهریور سال ۱۳۹۱ خبر داد و افزود: این همایش در زمینه معرفی ایران و نیز کرمانشاه به سرمایه‌گذاران، نقش مهمی را ایفا خواهد کرد. وی اعلام کرد: پتانسیل‌ها و زیرساخت‌های استان کرمانشاه در جذب سرمایه بسیار بالاست، زیرا این استان از قطب‌های مهم کشاورزی کشور محسوب می‌شود و در آن زمینه‌های لازم برای توسعه هرچه بیشتر بخش صنعت و خدمات نیز وجود دارد. وی افزود: این استان دارای ۳۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق بوده و همچنین پایانه‌های مرزی بین‌المللی نیز دارد که همه این موارد بستر مناسبی را برای جهش استان فراهم کرده است و سرمایه‌گذاری در استان را توجیه‌پذیر می‌کند.

وی هدف از جلب و حمایت از سرمایه‌گذاری‌های خارجی را دستیابی به منابع مالی خارجی به منظور ایجاد و تکمیل واحدهای تولیدی، انتقال تکنولوژی برتر و استفاده از آن در خصوص تولید، ایجاد اشتغال و ارتقای سطح دانش نیروی انسانی، ارتقای کیفیت محصولات صنعتی و دسترسی به بازارهای صادراتی عنوان کرد و افزود: برای پیشبرد این امر در راستای رشد درآمد ملی و عمران و آبادانی کشور ورود سرمایه در انواع مختلف به‌صورت سرمایه نقدی، ماشین‌آلات و تجهیزات، ابزار و قطعات یدکی و قطعات منفصله، حق اختراع، دانش فنی، علائم تجاری، خدمات تخصصی و سایر موارد مجاز مورد توجه و حمایت واقع شده‌است و عمده مشوق‌های حاکم در این بخش از قانون و آئین‌نامه مربوط به جذب و حمایت از سرمایه‌های خارجی استخراج شده است.

سرپرست سازمان امور اقتصادی و دارایی و دبیر ستاد سرمایه گذاری استان کرمانشاه اعلام کرد: سرمایه‌های خارجی که با اجازه دولت به کشور وارد می‌شود، منافع حاصل از به کار افتادن آنها مشمول حمایت بوده و کلیه حقوق، معافیت‌ها و تسهیلاتی که برای سرمایه‌گذاران و بنگاه‌های تولیدی داخلی موجود است شامل سرمایه‌گذاران بنگاه‌های خارجی نیز خواهد بود.

بازغی در خاتمه افزود: با توجه به مصوبه هیات دولت، اشخاص حقوقی که بتوانند سرمایه گذاری خارجی جذب کنند، ۶ در ۱۰۰۰ و چنانچه این سرمایه را در مناطق محروم جذب کنند ۱۰ در ۱۰۰۰ به عنوان جایزه سرمایه‌گذاری جذب شده، پاداش دریافت می‌کنند.