دنیای اقتصاد-اصفهان-فرزانه احمدی: اصفهان اولین استان بزرگ صنعتی کشور از نظر گازرسانی است. مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان با اعلام این خبر گفت: با جدا شدن استان البرز از تهران، اصفهان تنها استانی است که حدود ۹۷ درصد از کل آن زیر پوشش گاز قرار دارد. به طوری که بیش از یک میلیون و ۵۴۰ هزار خانوار و ۴۷۰۰ واحد صنعتی زیر پوشش گازرسانی در استان هستند. همچنین متجاوز از ۲۰ هزار کیلومتر شبکه انتقال گاز در استان وجود دارد. طغیانی با بیان اینکه در ۶سال گذشته کار اجرایی انجام شده توسط شرکت گاز استان اصفهان برابر با مجموع کار ۱۱ استان دیگر کشور بوده است، تصریح کرد: با اقدامات انجام شده توسط این شرکت در ۶ سال گذشته، اکنون بیش از هزار شهر و روستای استان تحت پوشش گازرسانی قرار دارد. برای بیش از ۳۰۰ روستا نیز عملیات گازرسانی در دست اقدام است.

وی همچنین از افتتاح شبکه گازرسانی برای بیش از ۶۱ روستا و ۵۴ واحد صنعتی در هفته دولت خبر داد. طغیانی اعتبارات صرف شده برای پروژه‌های گازرسانی به روستاها را ۲۴ میلیارد تومان، بخش صنایع ۲۲ میلیارد و ۷۵۳ میلیون تومان و در بخش مسکن مهر ۲۷ میلیارد تومان ذکر کرد.

مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان دو هدف عمده شرکت گاز استان را محرومیت‌زدایی در زمینه گاز و ایجاد اشتغال برای جوانان ذکر کرد و افزود: طرح اصفهان بزرگ، طرحی است که از شهر اصفهان تا کاشان را در بر می‌گیرد و ۲۴ فاز دارد و لازم به ذکر است ۲۰ فاز از آن افتتاح شده یا در دست اجراست.

وی خاطرنشان کرد: با هدفمندی یارانه‌ها ۱۰ تا ۱۵ درصد صرفه‌جویی در مصرف گاز صورت گرفته است. طغیانی با اشاره به اینکه اداره گاز از دو سال پیش برای اجرای این طرح آمادگی داشته اما با این وجود در هنگام اجرای آن، فشارهایی بر شرکت وارد آمده است، گفت: در بخش خانگی عده‌ای قیمت گاز برایشان ناباورانه بود و عده‌ای هم مانند آپارتمان‌های مسکونی قصد ایجاد تغییراتی در کنتور خود داشتند. در بخش صنایع نیز کسانی که به دلایل وجود مشکلاتی مانند نداشتن پروانه امکان استفاده از سبد صنایع را نداشتند، دچار مشکل شدند. شاید باید هماهنگی بیشتری صورت می‌گرفت و مسائل برای مردم بیشتر جا می‌افتاد. وی تاکید کرد: بعد از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها بیش از ۱۰۰ شرکت کوچک یا بزرگ صنعتی زیر پوشش گاز رفته‌اند.

مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان، استفاده از گاز CNG را برای مقابله با تحریم‌های صورت گرفته در خصوص واردات بنزین و نیز کاهش آلودگی موثر دانست و گفت: در استان مشکل ارائه CNG نداریم فقط در مرکزیت شهر اصفهان تعداد ایستگاه‌های CNG پاسخگو نیست. امیدواریم با واگذاری زمین به بخش فرآورده‌های نفتی برای ایجاد جایگاه‌های CNG این مشکل نیز مرتفع شود. وی تعداد ایستگاه‌های CNG دارای گاز در استان را ۱۴۰ ایستگاه دانست که ۱۳۶ عدد از آن برای استفاده تحویل داده شده است.

طغیانی در پاسخ به سوال خبرنگار دنیای اقتصاد پیرامون احتمال افزایش قیمت گاز در سال آینده گفت: قیمت گاز در سال آینده افزایش نخواهد یافت.