در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان تصویب شد
احداث شهرکهای صنفی در کرمانشاه
دنیای اقتصاد- کرمانشاه- الهام اکبری: بیستوهفتمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه با دستورکار قرار دادن بحث نحوه حمایت از برندهای محلی استان، احداث شهرکهای صنفی شامل شهرک تخصصی اتومبیلفروشان، شهرک تخصصی بارفروشان و شهرک تخصصی آجیل و خشکبار و نیز نحوه بازرسی دفاتر و مدارک کارفرمایان و اقدامات اجرایی آن، برگزار شد. اسدالله رازانی، استاندار کرمانشاه در این نشست احداث شهرکهای صنفی در کرمانشاه را اقدامی ضروری دانست و گفت: احداث این شهرکهای صنفی به ایجاد اشتغال در استان کمک میکند.
دنیای اقتصاد- کرمانشاه- الهام اکبری: بیستوهفتمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمانشاه با دستورکار قرار دادن بحث نحوه حمایت از برندهای محلی استان، احداث شهرکهای صنفی شامل شهرک تخصصی اتومبیلفروشان، شهرک تخصصی بارفروشان و شهرک تخصصی آجیل و خشکبار و نیز نحوه بازرسی دفاتر و مدارک کارفرمایان و اقدامات اجرایی آن، برگزار شد.اسدالله رازانی، استاندار کرمانشاه در این نشست احداث شهرکهای صنفی در کرمانشاه را اقدامی ضروری دانست و گفت: احداث این شهرکهای صنفی به ایجاد اشتغال در استان کمک میکند.
وی به کمبود امکانات زیرساختی شهرک صنعتی زاگرس اشاره و تاکید کرد: این موضوع سرمایهگذاران را فراری میدهد، پس احیای این شهرک لازم است. رازانی متذکر شد: مبلغی که بابت فروش زمینهای شهرک از واحدهای صنفی گرفته میشود را صرف عمران و آبادانی همین شهرک کنید. کیوان کاشفی، رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه نیز به موضوع برندهای محلی در استان اشاره کرد و گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی استان با صرف هزینههای بسیار، برای خود برند ثبت کردهاند اما واحدهایی در داخل استان اقدام به سوءاستفاده و بهکارگیری از همان برند در تبلیغات و فروش خود میکنند. وی افزود: کرمانشاه برای داشتن برد اقتصادی باید تعداد برندهای خود را گسترش دهد. رئیس اتاق بازرگانی استان تاکید کرد: شعبهویژه حمایت از برندهای محلی در دادگستری کرمانشاه تشکیل شود. علاوهبر این کمیسیون نظارت اصناف مکلف به بررسی چگونگی حمایت از برندهای محلی در چارچوب نظام صنفی شود. وی در ادامه به تشریح تفاوت بین شهرک صنعتی و صنفی پرداخت و تصریح کرد: از آنجا که تعداد مراجعه مردم به شهرکهای صنفی زیاد است باید در محلی نزدیک شهر واقع شوند.
کاشفی با بیان اینکه ورودی شهر کرمانشاه پیش از انقلاب به عنوان یکی از زیباترین ورودی شهرها در کشور شناخته میشده، اظهار کرد: واحدهای سنگبری و تعمیرات ماشین امروزه چهرهای نازیبا از ورودیهای شهر کرمانشاه درست کردهاند. علاوهبر این بسیاری از این واحدها در داخل شهر فعالیت میکنند. وی اعلام کرد: بهمنظور ساماندهی و بهبود صنایع و صنوف غیردولتی سطح شهر، احداث شهرکهای صنفی در دستور کار قرار گرفته است. رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه با اشاره به وجود ۲۸۴ واحد صنفی اتومبیل در شهر، گفت: برای ایجاد شهرک تخصصی اتومبیلفروشان در شهرک صنعتی زاگرس ۵۰ هکتار زمین در نظر گرفته شده است که تاکنون تعداد ۱۰۰ واحد از نمایشگاهداران اعلام آمادگی کردهاند اما مشکل کنونی قیمت زمین است. پیشنهاد ما ۲۷ هزار تومان برای هر مترمربع است اما شرکت شهرکهای صنعتی متری ۵۷ هزار تومان در نظر گرفته است.وی خاطرنشان کرد: شهرک صنفی دیگر صنف بارفروشان است که اکنون وجود ۱۶۶ واحد از این دست، مشکلات ترافیکی را در شهر بهوجود آورده است. برای تسهیل در حملونقل و دسترسی آسان مقرر شد دو شهرک صنف بارفروشان احداث شود که در ابتدا منطقه «توه لطیف» در نظر گرفته شد اما بهدلیل مشکلات تامین آب مورد نیاز، در حال حاضر به دنبال مکانیابی هستیم.
کاشفی به احداث شهرک آجیل و خشکبار در کرمانشاه در آینده اشاره و اظهار کرد: ۳۱۹ صنف آجیل و خشکبار در کرمانشاه وجود دارد که با توجه به بسته شدن خیابان حدادعادل مشکلاتی برای آنان پیش آمده است. وی در پایان به انتقاد از نحوه بازرسی دفاتر و مدارک کارفرمایان از سوی تامین اجتماعی پرداخت و یادآور شد: درخواست داریم که حسابرسان تامین اجتماعی طبق دستورالعملها، فقط به حسابرسی یکساله شرکتها و واحدهای تولیدی بپردازند و تنها دفاتر حقوق کارگران را مورد بررسی قرار دهند. سیدنعمتالله حقیقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این نشست، بر لزوم حمایت از برندهای محلی استان تاکید کرد و گفت: درصورتی که مصرفکننده به واحد متخلفی مراجعه کند که از برند اصلی استفاده کرده است و کیفیت محصول ارائه شده به وی مانند برند اصلی نباشد نوعی تقلب و قابل پیگیری است.
وی ادامه داد: از طرف اتاق اصناف باید ابلاغ شود که نصب هرگونه تابلو و سوءاستفاده از برندهایی که مالکیت حقیقی و معنوی دارند به منزله تخلف محسوب میشود. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه یادآورشد: این موضوع در زمان صدور پروانه کسب نیز لحاظ شود تا اگر تخلف صورت گرفت بتوان با آن برخورد کرد.نایبرئیس اتاق اصناف کرمانشاه نیز با بیان اینکه محل جدید احداث میدانبار کرمانشاه آب ندارد، گفت: تامین آب در منطقه توهلطیف در جاده اسلامآباد غرب نیاز به زمان و هزینه دارد.موسی سلیمی به مشکلات انتقال میدان میوه و ترهبار کرمانشاه به توهلطیف در جاده اسلامآباد غرب اشاره کرد و افزود: بهتر بود میدانبار در دو نقطه شهر کرمانشاه متمرکز شود. وی گفت: به خاطر کوتاهی شهرداری و بعضی دستگاهها، زمینی ۳۰ هکتاری در جاده اسلامآباد غرب منطقه توهلطیف برای این موضوع در نظر گرفته شده که شرکت آب منطقهای اعلام کرده این منطقه آب ندارد، از این رو تامین آب در این منطقه نیاز به زمان و هزینه دارد.وی ادامه داد: در نهایت موافقت شده است بارفروشان به این منطقه انتقال داده شوند.سلیمی تصریح کرد: میدانبار فعلی ظرفیت کافی را ندارد و ۵۰ سال از عمر آن میگذرد، ورود، تخلیه و خروج ماشین سنگین در این میدانبار از یک مسیر است.
ارسال نظر