برنامه عملیاتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای محرومیتزدایی تشریح شد
ایجاد ۸ هزار شغل در سیستان و بلوچستان
دنیای اقتصاد : رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: با انعقاد تفاهمنامه ۸۰۰ میلیارد تومانی برای محرومیتزدایی و ایجاد ۸ هزار شغل در استان سیستان و بلوچستان، میزان سرمایهگذاری ستاد در این استان به هزار میلیارد تومان میرسد. به گزارش «دنیای اقتصاد» و به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت از زاهدان، محمد مخبر در نشست مشترک با استاندار سیستان و بلوچستان و امضای تفاهمنامه توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و کمک به محرومیتزدایی و قراردادهای مشارکت با جوامع محلی و روستایی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان نقطه وحدت و نمونه همزیستی اقوام مختلف است و ارتباط و علاقهمندی بسیار خوبی بین مردم سیستان و بلوچستان و رهبری وجود دارد.
دنیای اقتصاد : رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: با انعقاد تفاهمنامه ۸۰۰ میلیارد تومانی برای محرومیتزدایی و ایجاد ۸ هزار شغل در استان سیستان و بلوچستان، میزان سرمایهگذاری ستاد در این استان به هزار میلیارد تومان میرسد.به گزارش «دنیای اقتصاد» و به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت از زاهدان، محمد مخبر در نشست مشترک با استاندار سیستان و بلوچستان و امضای تفاهمنامه توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و کمک به محرومیتزدایی و قراردادهای مشارکت با جوامع محلی و روستایی اظهار کرد: سیستان و بلوچستان نقطه وحدت و نمونه همزیستی اقوام مختلف است و ارتباط و علاقهمندی بسیار خوبی بین مردم سیستان و بلوچستان و رهبری وجود دارد.مخبر گفت: با وجود ظرفیتهای بالقوهای که در کشور وجود دارد پسندیده نیست که حتی یک نفر بیکار و فقیر داشته باشیم.
وی اظهار کرد: ایران در تولید صنایع دستی رتبه هشتم و در تنوع، رتبه اول را دارد که باید از این ظرفیتها به شکل مطلوب استفاده شود. دکتر مخبر تاکید کرد: در زمینه ساماندهی صنایعدستی استان سیستان و بلوچستان نیز ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اقدامات لازم را انجام خواهد داد.رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: تکیه بر بنگاههای خرد و متوسط و آموزش نیروی انسانی از راههای پیشرفت کشورهای توسعهیافته است و در این استان با این ظرفیت باید اشتغال مبتنی بر تولیدات و مزیتهای صادراتمحور را ایجاد کنیم.وی ادامه داد: مردم باید ثمره شیرینی محصولات خود را بچشند و امیدواریم این سفر نقطه عطفی در این حلقه مفقوده ایجاد کند.رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد: ساخت کارخانه فرآوری خرما در سراوان، کارخانه فرآوری پسته در بخش کورین زاهدان، اعطای تسهیلات اشتغالزایی و اختصاص اعتبار برای کودکان بازمانده از تحصیل از طرحهای بنیاد برکت در این استان است که امروز مورد موافقت قرار گرفت.
وی بیان کرد: کارخانه فرآوری خرما در سراوان با سرمایهگذاری ۱۸۰ میلیاردریال و کارخانه فرآوری پسته در بخش کورین شهرستان زاهدان با سرمایهگذاری ۱۳۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ساخته میشود.دکتر مخبر همچنین تاکید کرد: پرورش شتر ظرفیت بسیار خوبی در استان است که باید طرحی جامع در زمینه پرورش و ساماندهی آن با مدل اجتماعمحور در استان نوشته شود و ما این آمادگی را داریم که به افراد متقاضی خرید شتر وام قرضالحسنه دهیم.وی تصریح کرد: بنیاد برکت به ۲ هزار نفر در سیستان و بلوچستان تسهیلات قرضالحسنه ۵۰ میلیون ریالی برای ایجاد طرحهای اشتغالزایی از جمله خرید شتر اعطا میکند. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال برای جذب ۷۰هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان اختصاص مییابد. مخبر اظهار کرد: با اختصاص این میزان اعتبار، تمام ۷۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان مهر ماه امسال سر کلاس درس حاضر خواهند شد.
وی افزود: مهارتآموزی نیروی انسانی برای توسعه کشور و سیستان و بلوچستان از اهمیت خاصی برخوردار است که بنیاد برکت در این زمینه فعالیت میکند. وی ادامه داد: بنیاد برکت در سیستان و بلوچستان پنج هنرستان کار و دانش برای مهارتآموزی به دانشآموزان این استان میسازد.وی بیان کرد: بنیاد برکت این آمادگی را دارد تا به واحدهای تولیدی غیرفعال در سیستان و بلوچستان که میتوانند به چرخه تولید بازگردند تسهیلات ارائه کند و در همین زمینه، گروه ارزیاب مورد نیاز را برای بررسی و تهیه گزارش بهمنظور تصمیمگیری به مناطق اعزام میکنیم. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: با توجه به گستردگی سیستان و بلوچستان و نیاز مردم به امکانات بهداشتی، بنیاد برکت ۶ دستگاه اتوبوس را برای انجام معاینات غربالگری و درمانی به این استان اختصاص میدهد. ایجاد پایگاههای مشارکت سلامت نیز ضرورتی مهم در استان است که در این زمینه اقدامات لازم انجام میپذیرد. دکتر مخبر اظهار کرد: بنیاد برکت ۲۵ درصد هزینه ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در حاشیه زاهدان را نیز تقبل میکند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: در زمینه اجرای طرح آبیاری ۴۶ هزار هکتار از اراضی منطقه سیستان نیز بررسیهای لازم انجام و حمایتهای مورد نظر انجام خواهد شد. وی گفت: تاکنون از سوی این ستاد ۲۰۰میلیارد تومان در استان هزینه شده است و در این سفر نیز تاکید بر بخش سرمایهگذاری و اشتغال است که در رفع بیکاری استان و ارتقای معیشت مردم موثر هستند.وی افزود: سیستان و بلوچستان با وجود قومیتها و مذاهب مختلف، مظهر وحدت بین شیعه و سنی در جهان است.وی بیان کرد: علاقه و محبت متقابلی بین رهبر معظم انقلاب و مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان وجود دارد.وی افزود: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بسیار زیادی دارد که با برنامهریزی دقیق میتوان از این پتانسیلها برای تامین نیاز سایر استانهای کشور نیز بهره برد.
در این نشست، تفاهمنامه جامع محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی استان سیستان و بلوچستان به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان از سوی رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و استاندار سیستان و بلوچستان امضا شد. ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت پیش از این نیز نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان در استان سرمایهگذاری کرده بود که با مبلغ تفاهمنامه اخیر این رقم به هزار میلیارد تومان خواهد رسید. با اجرای بخشهای مربوط به توانمندسازی اقتصادی تفاهمنامه امضا شده، برای ۸ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
ارسال نظر